Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pt a reclama tatal copilului care nu-si respecta programul de vizita(cate doua ore,in fiecare sambata si duminica a lunii).Sau nu poate fi reclamat ...el avand dreptul la vizita...dar nu si obligatia de a respecta programul?Mentionez ca deja am fost reclamata pt faptul ca o singura data nu m-a gasit la domiciliu...desi stia unde ne poate gasi chiar de la fiul sau.(9 ani), iar el trei saptamani nu s-a prezentat.Pot notifica la notar zilele in care nu se prezinta?
E bine să îl reclamați la Autoritatea Tutelară ca nu respecta programul de vizita.Cum nu vine cum il reclamati.
La poliție nu il puteti reclama.
Dacă este sicanator e bine sa apelați la avocat ca sa aveti protecție juridică.
E posibil sa vrea sa ia bani de la dvs. si fara a avea avocat care sa va stabilească o strategie inteligenta puteți avea probleme...deoarece legea e destul de aiurea...
Va multumesc si scuze ca nu am fost foarte explicita! Am ceva retineri legate de modificarea programului de vizita,deoarece actualul program l-a obtinut in urma apelului ,este 100% cum a dorit dlui...iar la procesul initial- judecatorul a respins atat cererea lui de program ,cat si a mea,in urma audierii minorului (avea 7 ani baiatul).
Va multumesc inca o data! Sper sa se limpezeasca apele si sa fie cum este mai bine pt baiat.A fost si la tribunal si la politie...asta nu este copilarie.
Nu va cotez cu sanse la modificarea programului de vizita.
Aveti nevoie de asistență juridică calificată pentru ca depinde foarte mult cum procedati ca sa iesiti bine.
Va paste situatia sa dati tatălui 500 lei pe zi.
Deocamdată datorat doar 800 lei si e putin...fata de ce va asteapta daca nu va apărați calificat.
Sunt multe mame care au pățit asa si probabil ca veti păți la fel...
Pe instanțe nu le intereseaza ce face copilul...si o sa va taxeze tare...