Username33 a scris:
multumesc @flory_mr de raspunsul dvs. incurajator. Cred ca ale dvs. erau postarile cu termenul "si" din HG ! In PV-ul pe care vreau sa-l declar ca fiind nul unul din restantieri s-a autoproclamat presedinte si sincer nu m-ar fi deranjat daca ulterior si-ar fi indeplinit functia asa cum ar fi trebuit (sau macar e aproape) insa a lansat zvonuri cum ca as fi furat din gestiune si asta in ciuda expertizei contabile facuta de un expert CECCAR. Ma rog povestea-i lunga (citeste-mi celelalte postari) dar promit sa nu ma dau batut. Dreptatea si justitia trebuie sa infrunte.
Dacă e adevărat că președinte e un restanțier la cheltuielile Asociației, acesta nu are dreptul de a conduce Asociația !
După cum v-am mai spus, dacă invocați Nulitatea Absolută, aceasta e imprescriptibilă și poate fi invocată oricând și de către oricine, inclusiv de Instanță, din oficiu !
Logic și legal ar fi să nu se mai invoce de către Instanțe vreun termen de a a cere Nulitatea Absolută a unui act juridic precum e hotărârea Adunării Generale, care e de ordin public, interesând pe toți proprietarii, mai ales dacă aceștia nu sunt convocați legal !