Eu i-am trimis fostului poza cu camera gasita prin care am cerut explicatii : bineinteles ca nu s-a obosit sa raspunda . Dupa informare , firele au disparut , mare coincidenta nu credeti ?
Nu e deloc coincidenta, e clar ca a venit si le-a luat. Insa pentru o condamnare penala este nevoie de mai mult de atat. Pentru ca nu l-a vazut nimeni intrand in casa si luand firele.
Sa presupunem ca eu sunt un judecator si am in fata fostul partener care si-a refacut viata alaturi de altcineva si care sustine ca se teme de dumneavoastra pentru ca sunteti nebuna si ii inscenati lucruri si dumneavoastra care aveti o camera prin care sustineti ca ati fost filmata si aratati un mesaj la care nu vi s-a raspuns si niste poze cu niste fire care sustineti dumneavoastra ca au disparut.
Cum pot fi eu sigur ca judecator ca nu dau o sentinta gresita? Prin dovezi. Cum dovediti dumneavoastra ca a fost cumparata de fostul partener camera, ca a fost instalata pentru a va spiona, ca v-a spionat si v-a inregistrat, ca apoi el a venit si a luat firele?
Lasati coincidentele sau ce mi se pare mie sau dumneavoastra. Nu condamni un om pentru ca exista o probabilitate mare ca el sa o fi facut.
Mai mult , daca plangerea ramane nefondata si dumnealui cauta o modalitate de razbunare pt o mizerie pe care el a facut-o , parerea mea este ca este mai prost decat a demonstart pana acum
- la modul in care a actionat vi se pare ca desteptaciunea e un lucru de care poate fi invinovatit?
ce va spune copilul lui , dupa ce el in loc sa-si vada de viata lui cauta metode de razbunare impotriva mamei sale?
- ca nu stie la ce se refera, ca el nu face nimic, ca dumneavoastra sunteti nebuna cu reclamatiile ca ati incercat sa il bagati la puscarie. Si gata.
Si repet , stiam ca va face asta , era doar o chestiune de timp sa gasesc dovada . Daca va fi fondata sau nu , eu imi fac datoria de a-mi apara viata si intimitatea ..
Mult succes va doresc! fara nici o urma de ironie.
Mergeti, depuneti plangere, urmati pasii legali insa va rog mult daca puteti sa ne transmiteti si noua deznodamantul. Puteti face plangere chiar din seara aceasta.
De fapt, va sfatuiesc sa nu lasati sa se scurga mult timp intre momentul gasirii si momentul plangerii.