Am fost prins acum 5 luni cu numere roșii expirate de 20 de minute și din câte am înțeles o să mi se dea clasare. Să îmi iau avocat ca să meargă cazul mai rapid, sau să las lucrurile să meargă de la sine?
Cum am mai explicat am fost prins acum 5 luni cu numere rosii expirate de 20 de minute si din cate am inteles o sa mi se dea clasare cel mai probabil pentru ca fapta nu e atat de grava si nu am antecedente penale. Imi puteti da un sfat sa imi iau un avocat sa mearga mai rapid cazul dar posibil daca pun presiune sa mi se dea un verdict nefavorabil mie sau sa las lucrurie sa mearga de la sine find un caz asa minor ? Voi ce spuneti am sanse sa iau clasare ? DAca ati trecut prin asa ceva va rog sa imi raspundeti
Pai in fond si la urma urmei, in afara ca pot sa-ti respinga candidatura n-ai ce pati... Astea-s hartogarii, vizita medicala si examenul psihologic sunt destul de serioase.
Daca se va dispune renuntarea la up de catre procuror, dupa ce primiti ordonanta o sa fiti citat de instanta in vederea confirmarii cererii parchetului.
Instanta poate admite sau respinge cererea parchetului. Daca se respinge, dosarul se retrimite la procuror si mai mult ca sigur urmeaza sa va trimita in judecata.
Prin ordonanta de renuntare la up. procurorul va poate impune mai multe obligatii printre care sa prestati o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada cuprinsa intre 60 si 60 de zile. Daca nu indepliniti obligatiile, procurorul revoca ordonanta.
Din toate cazurile pe care le-am vazut nimeni nua primit munca in folosul comunitatii iar ce i s-a dat prima data acel lucru a fost . O sa astept ordonanta sa vina , din cate am auzit dureaza foarte mult pana vine