miki50 a scris:
Catre flory
Dvs.sunteti din categoria celor la care faceti referire initiatorul topicului.
Aici s-a dorit o cale legala pentru a elimina persoanele care solicita poate zi de zi aceleasi documente.
Credeti ca daca este cineva ales presedinte, din indemnizatia ce o primeste, trebuie sa-si cumpere tehnica de calcul ca pentru o firma (desktop/laptop, imprimanta multifunctionala) sau se va cumpara pe asociatie toate acestea. Cine aproba o investitie de cca.5000 lei? Nu credeti ca astfel de cheltuieli greveaza bugetele proprietarilor? Chiar si solicitările nejustificate, inseamna cheltuieli financiare si chiar timp pentru presedinte sau administrator. Pentru timpul alocat unor astfel de rapunsuri, conducerea asociatiei ar trebui remunerata cu norma intreaga, functie de pregatire, experienta, oare ce asociatie isi permite?
Deja postarea și lamentarea dvs. e inutilă, odată ce paragrafele de legi sunt extrem de explicite - „proprietarii au acces la orice documente al Asociației, acestea fiind și proprietatea lor, știind că ei le plătesc șefilor și angajaților o indemnizație”.
N-aveți ce să faceți, odată ce v-ați ales această meserie ingrată ... eu n-aș dori în veci să fiu președinte sau administrator într-o Asociație de peste 50 de proprietăți !
Aici nu discutăm pe teorii sau pe vrute ... aici vorbim de transparență, că doar actele Asociației n-or fi proprietatea dvs., ci a tuturor proprietarilor, știind că ei vă asigură un salariu, vă conformați textelor legii, pentru că judecătorii judecă după litera legii și în spiritul ei, nu după lamentări ale dvs.
Așa cum dvs. alegeți să-i dați în judecată pe proprietari pentru diferite pretenții (invocând câteva articole de legi), tot așa și proprietarii vă cer pe baza altor articole de legi să le arătați toate actele cerute, pentru a nu crea suspiciuni, inclusiv Instanțelor.
UNDE-I LEGE, NU-I TOCMEALĂ ... Vedeți că falsa noastră președintă (ne-proprietară) a fost somată încă din Aprilie 2014 de către comandantul Poliției Municipale să ne dea acces la ORICE document al Asociației noastre, dar infractoarea asta a refuzat mereu s-o facă, spunându-ne că ea nu dă actele decât la cererea Instanțelor de Judecată !!!???
Vedeți somația Poliției trimisă către falsa noastră președintă, pentru a ne da actele cerute, dar ...
[ link extern ]
Important e faptul că
eu am cerut în contestațiile și petițiile mele mele inclusiv să mi se dea spre consultare contractele de mandat și de muncă, procesele verbale cu deciziile Comitetului Executiv și hotărârile Adunărilor Generale, devize, facturi și multe alte înscrisuri, pentru a le folosi ca probe în spețele noastre, dar nu mi s-a răspuns niciodată.
Așa procedați și dvs., refuzând să dați spre copiere orice act al Asociației dvs. ?
Eu, dacă aș avea proces cu dvs., v-aș acuza direct în Instanță că-mi încălcați dreptul constituțional la apărare și la informații, prin faptul că nu-mi dați spre studiu și spre copiere ORICE DOCUMENT al Asociației !
Mie mi s-a dat dreptul de către Instanțe să studiez și să fac poze cu telefonul în dosarele mele civile, și dvs. refuzați să fiți transparenți, dându-le proprietarilor dreptul să se apere cu înscrisuri din cadrul Asociației, pentru a dovedi ilegalitățile ?