lungdan a scris:
@ flory_mr
Nu se pune problema de a ascunde ceva sau de a nu fi transparenti. Nu se pune problema sa secretizam si sa ascundem actele asociatiei. Problema se pune de a găsi o solutie mai eficienta pe care legea ne-o refuza , de a prezenta aceste documente oricui, si nu în modul cum se precizează în lege. Nici măcar nu este de ajuns ca proprietarul doar sa vadă aceste documente , ci presedintele trebuie sa-i pună la dispozitie documentele asociatiei în copie. Si dacă proprietarul le primeste în copie ma întreb oare ce o sa facă cu ele, ca doar nimeni nu este nebun sa colecționeze facturi de utilitati si chitante de plata. Din aceste considerente mi se pare ca procedura legala este de-a dreptul arhaica, birocratica si fără aplicabilitate.
Așa cum dvs., ca „șefi” ai Asociației, dați în judecată proprietarii sau terții pe baza unor articole de legi, tot așa și proprietarii vă pot da oricând în judecată dacă au dovezi că dvs. n-ați făcut ceva legal sau statutar.
Din acest motiv orice proprietar, în orice moment, vă poate cere ORICE ACT al Asociației, pentru a dovedi că sunteți transparent. Proprietarului dat în judecată i se anulează dreptul la apărare și la informații, deoarece actele Asociației noastre sunt ținute sub cheie, de parcă ar fi secrete de stat !
De exemplu, în cazul meu, din 2014 le tot cer să consult și să foto-copiez actele Asociației, ba chiar Poliția Municipală i-a somat pe acești falși șefi ai Asociației să-mi dea actele cerute, dar ei refuză permanent, replicându-ne că doar dacă le cer Instanțele de Judecată, ni le arată ... vă dați seama cât de inteligenți sunt !
Vedeți somația Poliției trimisă către falsa noastră președintă, pentru a ne da actele cerute, dar ...
[ link extern ]
De aceea vă spun, degeaba vă plângeți că vi se cer mereu documente spre studiu și copiere, pentru că dacă ajungeți în fața Instanței, judecătorii se uită doar la Petiția proprietarului respectiv, și dacă șefii Asociației au refuzat să se conformeze Legii 230/2007, vor fi obligați, fără comentarii, să se supună legilor !
Ce ziceți, nu e corect și legal ceea ce spun eu, știind că orice proprietar, dacă are suspiciuni că e fraudat, vă poate acționa în judecată, și n-o poate face decât adunând Înscrisuri ca probe la dosarul cauzei ?