avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii - cumul de drepturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii - cumul de drepturi

Astept un raspuns urgent din partea dumneavoastra. Sunt invatatoare la o scoala, iar dupa-amiaza, de la 12 la ora 20,00 sunt angajat cu statut de personal contractual in subordinea Primariei (atentie... nu suntem functionari publici). Functia de baza este considerata la scoala. Acolo nu am nicio problema, in schimb la cealalta institutie mi se spune ca nu am dreptul la concediu de odihna platit. Le-am argumentat cu Art. 41 alin. (2) din Constitutia Romaniei motivandu-le faptul ca se incalca un drept constitutional, precum si cu Art. 35 alin.(1), Art. 140, Art. 141 si Art. 298 alin.2 (Pe data intrării în vigoare a prezentului cod se abrogă.......orice alte dispozitii contrare) din Legea 53/2003, . Degeaba! Tot la aceasta institutie mi se spune ca nu beneficiez de sporul de vechime care este 20%. Astept un raspuns din partea dumneavoastra pntru a ma lumina in acest caz, cu multumirile de rigoare pentru timpul alocat.
Cunosc foarte bine prevederile acestei hotarari. Oricum, prin anumite prevederi, ea nu mai este de actualitate. Pe aceeasi idee merg si cei de la ITM, precum si cei de la Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare in bani a concediului de odihna aripopa aripopa in sept 2010 am fost concediat din cadrul unui minister. in 2012 am castigat procesul privind reincadrarea si acordarea salariilor indexate, majorate si ... (vezi toată discuția)
Lucrul in ture/schimburi - pontaj concediu Boristhered Boristhered Buna ziua Sunt lider sindical si printre alte probleme cu care ne confruntam in anumite sectoare de activitate o avem si pe cea a pontarii. Voi alege un ... (vezi toată discuția)
Modificare codul muncii Jeanb Jeanb Contractul individual de munca inceteaza de drept.....la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru ... (vezi toată discuția)