Cornea Florin a scris:
In primul rind n-au respectat perioada de preaviz de 20 de zile stipulata in contractul individual de munca.In al doilea rind ati mai lucrat la acesti patroni 4 luni deci nu pot invoca ca aveau nevoie de o perioada de proba pentru a verifica daca faceti fata.Daca prezentati probe in sustinerea celor afirmate parerea mea este ca din pdv juridic aveti sanse clare.In conflinctele de desfacere a C.I.M sarcina probei revine angajatorului.Bineinteles ca cauta sa va sperie cu plata onorariului de avocati fiindca businessmanii asta fac, folosesc toate mijloacele avute la dispozitie pentru a reusi.Dar ar fi bine sa angajati un avocat pentru a administra corect probatoriul si a face interogatoriul cuvenit luat angajatorului.E evident ca se simt in culpa de aceea v-au sunat imediat sa va intimideze.
Mi-au spus ca nu a fost nevoie de preaviz tocmai pt ca “eram in perioada de proba”.
Am sa incerc sa merg inainte. Dar se pare ca sunt invatati sa dea in stanga si dreapta pt ca am facut o sesizare si la ITM si ce sa vezi, totul este ok.