Buna ziua,
Eu, daca as fi in locul dvs, as discuta intai cu avocatul care ma reprezinta depunerea acestui raspuns, mai ales ca el nu este in favoarea dvs.
E important sa intelegeti ca un jurist dintr-o autoritate analixeaza strict litera legii - motiv pt care v-a si dat acel raspuns- pe cand un judecator are competenta necesara sa judece intr-un context mult mai larg si pe baza jurisprudentei in domeniu.
In plus, instanta cunoaste foarte bine aceasta cerinta legislativa si.nu are nevoie sa fie informata asupra ei nici de catre parti, nici de catre autoritate.
Mai mult, angajatorul va depune la dosar raspunsul, este in favoarea sa.
Incercati sa vorbiti cu avocatul dvs inainte de a lua orice decizie, caci dvs trebuie sa actionati in favoarea dvs, nu in defavoarea dvs.
Alex@ndr@ a scris:
Am primit raspunsul de la ITM in care mi se spune ca totul e in regula cu firma celor 3 asociati. Astept citatia de la tribunal si am sa vin cu o intampinare a dosarului deja depus la care sa atasez acest raspuns de la ITM. desi le-am spus ce s-a intamplat, ei au tinut sa imi spuna ca trebuia sa anunt in scris, fara sa se ia in considerare faptul ca nu am apucat efectiv sa anunt in scris ulterior anuntarii verbale.