avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer personal contractual

Buna ziua,
Institutie publica, personal contractual, Legea 153/2017 permite transferul, ori la cerere, ori in interes de serviciu.
Intrebare: Institutia de la care pleaca salariatul inceteaza contractul individual de munca iar noul angajator face un nou contract?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 27 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la implementata operațiunii de transfer în baza Legii 153/2017 , puteti merge pe varianta incetarii c.i.m. :
temei incetare : alt temei
explicatii: transfer art. 32 alin.2 lit.a sau b din Legea 153/2017.
~ Conținut șters la cerere ~
Verificati in Regulamentul cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice din 23.03.2011 .
~ Conținut șters la cerere ~
Strict nu exista text de lege pentru procedura transferului ... insa, am intalnit in practica, la nivelul unor institutii publice, adoptarea unui Regulamentul privind ocuparea prin transfer a unei funcții contractuale

Alte discuții în legătură

Parte civila intr-un proces penal Liulica Gina Liulica Gina Ce inseamna \"resoluto jure dantis, resolvitur jus accipientis\" are vreo legatura cu subiectul pe care l-am prezentat zilele trecute??? Multumesc inca o data ... (vezi toată discuția)
Nulitate titlu - nulitate acte de instrainare subsecventa bordmail3 bordmail3 1. Exista vreun articol din noul cod civil care sa precizeze ca in cazul unui titlu de proprietate lovit de nulitate absoluta pentru incalcari ale L 169/97 art ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta vanzare-cumparare giglesionut giglesionut am mostenit de la tatal meu un teren pentru care acesta incheiase antecontract de vanzare-cumparare anterior cu un tert. cumparatorul a obtinut hotarare ... (vezi toată discuția)