avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se întâmplă dacă refuz să mai dau copilul în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se întâmplă dacă refuz să mai dau copilul în vizită la domiciliul tatălui? Acesta nu plătește pensia de întreținere și nu are condiții bune de locuit

Ce se întâmplă daca refuz sa mai dau copilul in vizita la locuita tatalui? Mentionez ca noi suntem divorțat,am castigat custodie exclusiva,copilul are 5 ani,iar motivul pentru care i.as refuza tatalui sa mai ia copilul este neplata pensiei alimentare si relele conditii pe care el le are la domiciliul său,copilul vine schimbat total dupa fiecare vizita,are o proasta influenta asupra lui.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimabile şobolan, autoritatea părintească nu are de-a face cu programul de relaţii personale, programul se acordă la fel, indiferent de tipul de autoritate părintească.
"Custodia" comuna sau exclusiva, nu exista in legea romana. E vorba despre autoritatea parinteasca, definita ca ansamblu de drepturi si obligatii, care poate fi exercitata de ambii sau de un singur parinte. Programul de relatii personale nu are nicio legatura cu modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl fetiței mele nu se ocupă de fată Radu Anca Radu Anca Bună ziua. Am o fetiță de 1 an și jumătate cu un individ. Acesta nea părăsit când fetita avea doar 3 luni. În această perioadă el a cautat sa vadă ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele ne amenință, pe mine și familia mea, că ne omoară și ne dă foc la casă, iar acum spune că vine și ia copilul cu forța. aș avea șanse să obțin custodia totală? Dia2017 Dia2017 Bună ziua! Ma numesc Diana,în urma unei relatii a rezultat un copil,care la momentul respectiv are 2 ani și 4 luni. Eu cu tatăl copilul am avut multe ... (vezi toată discuția)
Sechestrati in casa 48 de ore? ContSters129337 ContSters129337 Buna ziua. In urma divortului pronuntat in urma cu 1 an, mi-a fost incredintat spre crestere si educare, fiul meu minor, care are acum 4 ani si 8 luni, tatal ... (vezi toată discuția)