bianca9991 a scris:
Angajata de pe data de 12.9.2018 ,salariul se da pe data de 10.
Pt ca am fost angajata cu 2 zile dupa salar ,mi se scade 246 de lei?
Salar net 650 +bonuri masa,13 la numar x 9,57 fiecare
Alta problema,am iesit pe casa de marcat cu minus 150 de lei,eu banui pe seful de schimbul tau ca m-a inselat atunci cand l-am rugat de 2x sa-mi schimbe niste bani.Oricum,cuvantul meu impotriva cuvantului lui,care lucreaza de 1 an acolo.
Respectiva doamna sefa de magazin care m-a angajat ma obliga sa platesc astia 150 de lei,okay....Insa ma gandesc,daca pt 2 zile mi-au oprit 246 de lei,nu pot munci 2 zile ,gratis,ca sa platesc aceasta suma?
V-a dat mai putin pentru ca calculul salariului se efecteaza pe luna intreaga si incepe cu data de 1 ale lunii, si se plateste luna urmatoare. Deci: dvs. ati fost angajata pe data de 12 ale lunii si in consecinta ati fost platita pe perioada 12-30 septembrie. Ce ati lucrat din 1 pana 11 octombrie...o sa primiti luna urmatoare. Cel mai bine cereti fluturasul de salariu.
Fiind angajata part-time..nu cred ca poate sa va tina cu forta...demisia se poate face la zi, conform Codului Muncii. Sesizati ITM-ul...daca nu va acorda demisia. Demisia este un act unilateral si nu poate fi refuzat.