Agricultorilor Gheorghe Vasile PFA când emite factura scrie pe factura în dreptul vanzatorului ca este emisa de vânzătorul GHeorghe Vasile PFA, C. U. I., Adresa, etc,, nu scrie numai Gheorghe Vasile, chiar dacă factura are o serie și un număr la plezneala, sigur factura aia nu se regăsește în contabilitatea lui Vasile.
De regula facturile nu se afișează, insa fiecare lista de plata trebuie însoțită de explicații, de justificarea modului de calcul unde se explica ce reprezinta cheltuiala repartizata, factura nr în suma de x lei împărțită pe cpi, etc
Inca nu, dar o voi face. Am cerut o parere cu privire la acea factura pentru ca mi s-a parut ceva ciudat.
Am vorbit cu presedintele si mi-a spus ca stie ca persoana de la care a cumparat este PFA si ca sa ma interesez eu despre vanzator. Mie mi s-a parut ciudat ca nu era scris TVA-ul pe factura, nu era nici o stampila, nici un CUI.
Eu le-am comunicat ca nu este de datoria mea si ca daca nu se rezolva voi merge la politie cu factura.
Procesul verbal de la sedinta era pentru 45 de bucati de platani/150 ron per bucata; 6 tuia tot 150 ron per bucata; plus 30 de lei de plantat per pom si 250 de lei pe o masina de sapat.