avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept locuinta temporara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept locuinta temporara

Cat timp are dreptul sotia fratelui meu decedat, sa mai locuiasca in casa tatalui meu,? Mentionez ca unic proprietar in urma unui act de mostenitor, este tatal meu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: adry. , utilizator 17:07, 19 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru evacuare exista o procedura speciala (mai) urgenta si o procedura comuna (mai lenta), deci ...
Unde/cui ar trebui sa se adreseze tata pentru aceasta procedura?
El zicea ca se va muta de acolo si va inchide contractele la gaze, apa si lumina. Astfel incat sa plece ea singura din casa lui
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi si asta o varianta. Insa, inainte de face ceva, sa dea 200 lei si sa discute cu un avocat in concret, decat sa riste sa dea mai mult mai tarziu. Nu ma intrebati de ce, pentru ca trebuie sa va raspunda cineva care vede precis care-i situatia acolo.
Va multumesc mult pentru informatii si sfat. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare drept abitatie sot supravietuitor danieladam danieladam Buna ziua! Tatăl meu a decedat de curând. Părinții mei erau despărțiți in fapt de mai bine de 4 ani, dar nu divortati. Masa succesorala se ... (vezi toată discuția)
Dreptul la moștenire după moartea tatălui: ce poate face mama ca eu să plec din apartament? Ana Sophia Ana Sophia Buna ziua, locuiesc impreuna cu tatal si mama in acelasi apartament de 7 ani. Fratele meu locuieste in USA si are acolo domiciliul din 2000. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Intrebare actiune evacuare MARCO002400 MARCO002400 Dupa moartea tatalui meu, in casa a ramas sotia lui si fiul acesteia, care nu este mama mea, tatal meu era recasatorit. Precizez ca el nu a avut copii din a ... (vezi toată discuția)