pentru ca el nu a dorit este o prezumtie sau o preluare de tip stat islamic, a sustinerilor celuilalalt.
Atata timp cat celalalt a venit de sute de ori sa isi vada copilul si nu i-a deschis nimeni, atata timp cat s-a refuzat sa se comunice pana si scoala unde este copilul, atata timp cat atunci cand si-a gasit copilul intr-un final cadourile i-au fost aruncate pe scari in fata acestuia, atata timp cat exista zeci de martori, filmari, procese verbale facute de DGASPC, politisti este evidenta impotrivirea rezidentului.
Atunci cand vrei sa il implici pe celalalt ii dai mail sau telefon celuilalt si ii spui ca are nevoie de aparat dentar, ca vrei sa il trimiti in tabara si costa atat, daca participa, ca te gandesti daca sa il dai la sport sau sah, ce parere are si asa mai departe.
Cand tu refuzi orice comunicare referitoare la copil desi e autoritate parinteasca comuna, cand iei toate deciziile de capul tau si omul trebuie sa te duca in instanta ca sa te sileasca sa accepti mai mult pentru copil, nu mai este nici un dubiu.
Clar sunt si cei care au batut berbunca dupa cum spuneti dumneavoastra dar nu pe ei ii am eu in minte cand scriu ceea ce scriu.
Am zis mereu ca parintele care nu s-a implicat ani de zile ( desi pentru un copil cateva luni sunt de ajuns ) nu are cum sa fie primit cu bratele deschise de catre copil sau de catre celalalt. Ca nu ai cum sa imparti nimic cu cel care nu a platit, nu s-a interesat, a uitat ca a dat viata si vine dupa ani de zile fluierand cu un balon sau un plus sa isi scoata copilul la un cico crezand ca asa se achita de toate indatoririle de parinte. Sau ca plateste 200 de lei si sustine sus si tare ca el intretine copilul.