avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata contributiilor sociale fara a fi angajat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata contributiilor sociale fara a fi angajat

Buna ziua. Intentionez sa imi dau demisia , dar as dori sa-mi platesc in continuare contributiile sociale ptr a beneficia in viitor de un concediu crestere copil platit . Va rog sa-mi spuneti care este suma aproximativa care ar tb platita lunar .
O alta optiune: aceea de a ma angaja fictiv la firma mamei mele, urmand sa suport tot eu cheltuielile sociale . Care varianta ar fi mai ieftina si mai convenabila?
Cel mai recent răspuns: Marioara Maftei , utilizator 15:09, 20 Noiembrie 2009
am uitat sa mentionez ca eu am mai luat somaj acum vreo 10 sau 12 ani dupa ce am terminat liceul ; e posibil sa nu mai pot lua somaj din cauza asta ?
Nu coteaza ca ati luat somaj atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj steaua59 steaua59 prima intrebare:persoana cu peste 30 de ani in cimpul muncii si salariu 1850 brut pe luna cit va avea somaj? si a doua interbare:cum poate intra in somaj daca ... (vezi toată discuția)
Cum ajung somer indemnizat? ADRIAN777 ADRIAN777 buna ziua, am 2 ani neintrerupti vechime pe cartea de munca, acum o sa a concedieze, ca sa primesc somaj ce pot face? ma angajez cu urmatoarea zi la un srl ... (vezi toată discuția)
Drepturi in caz de demisie allina_ab allina_ab [quot][/quot][quot][/quot][quot][/quot][quot]Buna ziua, am o mare problema cu cei de la munca unde lucrez in present Am contract pe perioade nedeterminata, ... (vezi toată discuția)