Nu se pune problema de droguri nici sa nu auda de ele, de alcool poate o bere cu lamaie odata la nustiu cat timp, nu am dece aa mint, singura chestie e ca copilul se trezeste de dimineata si ea doarme linistita inca cateva ore, nu sa pus problema cand eram acasa, veneam de la schimbul de noapte si stateam eu cu copilu ca stiam ca ea a stat noaptea ca se trezea si plangea, nu sa pus problema de asta, e ceva normal sa stam ambii cu copilu, dar in luna aprilie am primit o oferta sa plec in strainatate , am decis impreuna ca e mai bine pentru noii si pentru viitorul lui, am facut planurii ca tot romanu, eu am plcat in luna MAI, ma-m ocupat de ei, trimis banii in fiecare saptamana, pachete etc... trebuia sa vina si ea aici cu copilul mai exact in anglia, e greu sa gasesti chirie cu un copil mic, am decis tot impreuna ca in septembrie o sa ajunga aici, dar sa stricat tot ca deja din septembrie cauta motive de cearta si tot asa, si imi spune ca sa nu mai merg eu acasa dupa ea si copil, doar sa trimit procura si ea vine, dar se opreste 2 saptamanii la varumio in germania, pe ce motiv sa te opresti in germania? Mai ales doar ea si copilu?
claudia1234 a scris:
sunt 2 probleme dezbatute diferit:
1. divortul. Cu dovezile date va fi din culpa ei.
2, domiciliul minorului. Cu dovezile ca nu ati locuit alaturi de copil, domiciliul va fi la mama (si chiar daca locuiati impreuna, in divorturi copilul ramane cel mai des la mama). Va fi decis program de vizite, totul in interesul copilului.
Pt a obtine custodia /domiciliul la tata, e nevoie sa aratati ca mama nu e capabila de a creste un copil (alcool? droguri? puscarie? lipsa venit? a abandonat copilul ? a plecat de acasa? ) si ca dumneavoastra sunteti cel care va ocupati zi de zi de copil.