Hamarsold300 a scris:
raluk0207 nu e frumos sa te gandesti la asa ceva. De ce sa cad la pat? Sa nu cada nici ea, nici eu. Numai la lucruri rele te gandesti. Si ai dreptate, mai bine ii dau unei puturoase de sotii, care face sex cu mine 1/4 din munca mea, decat sa o dau statului. Dar sexul nu e de ajuns, o sotie mai trebuie sa contribuie si ea cu ceva, eu de ce sa platesc ca boul gazele, apa, salubritatea, impozitele de sute de milioane, si ea sa nu plateasca nimic. ? Sa o tin doar sa imi creasca copiii, si sa fac sex cu ea ?
Ok, atunci o sa gandesc pozitiv.
Va urez sa gasiti o femeie care sa castige dublu cat dvs si sa gandeasca exact la fel.
Hamarsold300 a scris:
Da, o notarita tanara si frumoasa, care sa ma intretina si pe mine. Asta mi-as dori.
Pai dvs aveti averea aia mare dupa care tanjesc femeile.
Am vazut ca tineti partea notarilor, si e foarte frumos ca va aparati. Am mai intalnit notarite care se apara unele pe altele. Si eu as face la fel, mi-as apara colegii. Apoi am vazut ca stiti multe lucruri in acest domeniu , deci de aceea cred ca sunteti notarita. Asa este ca sunteti notarita ? M-ati mai si jignit mai demult, mi-ati scris ca sa ma duc sa ma caut, sau asa ceva. Desi eu sunt normal. Am vazut ca faceti si bancuri proaste, rautacioase, ironice la adresa mea, imi urati sa am o nevasta nenorocita de la care sa nu i-au niciun ban, altcineva mi-a zis sa cad la pat grav bolnav si sa ma stearga sotia la fund si sa-mi puna pampers. Nu e frumos ceea ce faceti, dar in fine sa va dea Dumnezeu ceea ce imi urati mie ! Eu nu vreau raul nimanui, dumneavoastra vad ca imi urati mie numai de rau. , asa ca ceea ce imi urati Dumneavoastra mie, sa va dea Dumnezeu insutit si inmiit Dumneavoastra ! Vad ca numai de blesteme va tineti ! Foarte urat din partea dumneavoastra ! Nu ma asteptam de la o doamna asa educata ca dumneavoastra, care stie atatea lucruri, sa ma blesteme si imi ureze sa am parte de o nevasta de la care sa nu vad niciun ban . Dar se vede ca v-ati dat arama pe fata cu aceste ,, urături " care sunt de fapt blesteme.
Nu, doar va deschid ochii asupra faptului că viata poate avea multe întorsături, iar de multe ori culegi ce ai semănat. Dacă ai semănat suspiciune, zgarcenie, lipsa de dragoste, de empatie, de atenție, de grija, cam asta primești. Pentru ca nu-i asa, toti o sa ajungem batrani. Da,e adevarat ca multi in ziua de azi umbla după avere, dar din moment ce ti-ai ales pe cineva cu care să îți împărți restul vietii, se presupune că o faci in cunoștință de cauză. Poate nevasta dvs rămâne somera. "Nu iti dau nimic din munca mea, ca tu nu aduci nici un ban in casa ". Dar e bine să fiți întreținut....vi se pare corect?
Dacă soția va câștiga mai puțin, o sa ii scoateți ochii?
Nu o sa-i scot ochii, nu am zis asa ceva. Dar nu cred ca e normal ca o sotie care castiga o groaza de bani, sa nu plateasca niciun ban la gaze, la curent, la apa, la salubritate, la taxe si impozite, sa stea in casa mea, sa ma jigneasca in fiecare zi de mama, de tata si de morti , si apoi dupa ce mor sa mai ia si 1/4 din averea mea. Ba poate sa mai fure si din banii mei si sa se culce cu altii . ( Ba sa mai vina si cu idei comuniste, sa zica ca ai mei au furat ca sa aiba asemenea avere) . Averea aia s-ar cuveni copiilor facuti de ea cu mine, nu ei. Sunt multi barbati sau multe femei care nu dau divort de sotul / sotia lor, de dragul copiilor, ca sa nu sufere copiii ca nu au pe unul din parinti,. Practic isi sacrifica casatoria pentru copii, doar copiii ii mai leaga. Dar nu mi se pare normal ca unul din acesti oameni sa ia dupa moartea celuilalt 1/4 din avere, ci aceasta avere sa revina doar copiilor. , Copiii când se duc cu sotul supravietuitor la notar, nu o sa spuna aceste lucruri, dar aceste lucruri se intampla in multe familii din Romania. Cati barbati nu au femei usoare care se culca cu alti barbati si nu se despart de ele de dragul copiilor. ? Sau cate femei nu sunt batute pana la sange de sotii lor, si cu toate astea rabda , si nu se despart de sotul lor ? Averea fiecarui sot ar trebui sa revina doar copiilor, nu si sotiei./sotului ( in cazul in care exista dovezi ca sotia/sotul s-a purtat in timpul vietii urat cu sotul sotia lui/ ei).