avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se imparte apartamentul intre surori?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se imparte apartamentul intre surori?

Daca A si B au avut impreuna un apartament si A a murit in 2016 si B in 2017, si au avut doua fete C si D , apartamentul se imparte in 2 parti, partea lui A si partea lui B. Apoi fiecare parte se imparte intre cele doua fete?
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator

Hamarsold300 a scris:

E nu, eu nu platesc impozitul, daca bunul costa mai mult de 450000 lei, se plateste pentru diferenta 3 %. Raluk 0207 tu stii asta, pentru ca eu cred ca esti notarita,. Esti notarita, asa este ?

Pai si costa mai mult de 450.000 lei?
Nu. Ca tocmai ati spus ca ati vandut pe nimic.
Deci...despre ce impozit vorbim?
Pai da pentru ca desteptii aia de comunisti au scris intr-un act de proprietate ca acea casa e si a mamei, nu eu am facut actul, ci comunistii.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Hamarsold300, utilizator
Da, da, daca ea sta cu fundul in sus, si eu ii fac de toate, ea sa ia totul dupa ce mor , nu toate femeile muncesc, multor femei le place sa stea doar in pat la caldurica si sa nu faca nimic. Deci eu sa ii las 1/4 din munca mea, doar pentru faptul ca m-am culcat cu ea, si ea nu a facut nimic altceva, decat sa faca copii?
raluk0207 nu e frumos sa te gandesti la asa ceva. De ce sa cad la pat? Sa nu cada nici ea, nici eu. Numai la lucruri rele te gandesti. Si ai dreptate, mai bine ii dau unei puturoase de sotii, care face sex cu mine 1/4 din munca mea, decat sa o dau statului. Dar sexul nu e de ajuns, o sotie mai trebuie sa contribuie si ea cu ceva, eu de ce sa platesc ca boul gazele, apa, salubritatea, impozitele de sute de milioane, si ea sa nu plateasca nimic. ? Sa o tin doar sa imi creasca copiii, si sa fac sex cu ea ?

Hamarsold300 a scris:

Da, da, daca ea sta cu fundul in sus, si eu ii fac de toate, ea sa ia totul dupa ce mor , nu toate femeile muncesc, multor femei le place sa stea doar in pat la caldurica si sa nu faca nimic. Deci eu sa ii las 1/4 din munca mea, doar pentru faptul ca m-am culcat cu ea, si ea nu a facut nimic altceva, decat sa faca copii?

Pai dvs nu o vedeti inainte sa va insurati?
Nu va place, nu va insurati.

Alte discuții în legătură

Impartirea casei dupa decesul tatalui. cat este cota parte a copiilor? Raluca7 Raluca7 Buna ziua sunteti amabili sa ma edificati in legatura cu cota parte care-mi revine din casa in urma decesului tatalui. mentionez ca mai am un frate si ... (vezi toată discuția)
Succesiunea .... monica g.f. monica g.f. Buna seara , Dupa moartea tatalui meu ,mama mea s-a recasatorit ,iar cel de al doilea sot al mamei avea 2 copii din prima lui casatorie .Mama s-a mutat la el ... (vezi toată discuția)
Sunt mostenitoare?? gabytza26 gabytza26 Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)