avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile de autor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile de autor

Buna ziua! Am colaborat cu o editura pentru realizarea de ilustratii pt cartile de copii. Au avut termen de 30 zile sa`mi vireze plata in cont. Vineri a fost penultima zi si banii inca nu erau livrati. In caz de maine nu apar in cont, ce pot face?

In contract spune ca am drepturi de autor 5 ani. Ce implica asta mai exact? Timp de 5 ani ar trebui sa primesc si un anumit procent din vanzarile cartilor respective sau cum?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: deealexx , utilizator 18:55, 20 Noiembrie 2009
Am cam facut asta :-s.. adica chiar in seara asta i`am trimis mail doamnei cu care am colaborat si i`am zis sa transmita departamentului de contabilitate ca, daca nu mi se face plata pana la sf lunii noiembrie, dau editura in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anofm imi refuza inregistrarea dosarului de somaj pt venituri asimilate de la un contract retroactiv incetat si platit adriana_max adriana_max Buna ziua, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. am fost angajata cu carte de munca pana in 14 nov. 2016, data de la care mi-a incetat contractul ... (vezi toată discuția)
Contributii de platit din drepturile de autor adrian64 adrian64 Buna, Sunt asistent universitar de aproape 15 ani, angajat cu contract de munca pe termen nelimitat. In timpul liber colaborez cu mai multe edituri ca ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune creante bratuionela bratuionela Eu societatea A am achizitionat marfa de la firma B. Nu am bani sa platesc si asa apare societatea C (nu am colaborat niciodata cu aceasta societate). In ... (vezi toată discuția)