Buna seara,
Am depus dosarul de divorț in luna a xi a anului 2018 iar data pentru prima înfățișare s-a stabilit pentru luna ianuarie 2020.
Ce este de facut pentru a urgenta prima înfățișare?
Scuza pentru acest timp lung fiind că nu sunt judecători...
Va mulțumesc.
Nu stiu ce ne mira pentru o instanta de provincie, unde, de regula sunt doar doi, trei judecatori si judeca si cauze civile si penale deopotriva. La Inalta Curte am un dosar in Contencios cu prima instanta CAB, cu recurs depus in 2016 si cu termen octombrie 2020 (doi ani a stat numai in procedura de filtrare, sac!!!). Nu sunt judecatori, pai, sigur ca nu sunt judecatori, cum sa fie? Cine sa-i numeasca in functii? Nimeni... Nu de alta, dar e inflatie de absolventi de INM doritori sa vina judecatori. Si uite asa prevederea din draga noastra Constitutie ca oricine are dreptul la un proces echitabil si la judecarea cauzei intr-un termen rezonabil e o pura formalitate a bataii de joc...
Despre divort
nico_dmx
buna seara.va rog sa ma ajutati.am hotarat sa ma despart de sotia mea am inaintat actele de divort, iar la primul proces nu s-a prezentat desi a fost citata si ... (vezi toată discuția)