Am rugamintea sa imi cititi exact ce scrie dupa "Ordonanta"...Fara date personale, doar ce scrie imediat dupa. Este aducerea la cunostinta ca a inceput urmarirea penala impotriva dvs? Asa in orb, nu am cum sa stiu. Teoretic toate actele pot fi atacate, dar trebuie sa stiu exact ce e.
mirela_20080 a scris:
Buna ziua.
Dupa denuntul meu sa deschis un dosar penal finalizat cu doua condamnari. La 6 luni dupa ce eu am facut denuntul,curtea de conturi a facut un control si a facut plangere la parchet pentru aceleasi fapte din dosarul anterior si sa deschis un nou dosar penal iar procurorul mi-a trimis ordonanta in care mi se aduce la cunostinta ca sunt acuzata de complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri!! Toate faptele din acest dosar nou au fost denuntate de mine cu mult timp inainte,a fost un dosar penal,proces la tribunal unde le-am detaliat cu lux de amanunte,etc! Fata de aceasta ordonanta din acest nou dosar,pot face contestatie in care sa spun ca eu am denuntat faptele inainte de plangerea facuta de curtea de conturi?
Multumesc