avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am probe că soția are relații extraconjugale. Se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am probe că soția are relații extraconjugale. Se pot aduce aceste probe în instanță în vederea obținerii custodiei copiilor?

Eu am probe concrete cum ca sotia mea are relatii extraconjugale ( inregistrari audio, video, martori ). Chiar au fost impreuna intr-un alt judet, cazati la hotel in aceeasi camera, trei zile ( probabil parasire domiciliu !? ). In cazul unui divort se pot aduce aceste probe in instanta in vederea obtinerii tutelei celor doi copii pe care ii avem impreuna, de 9 si 14 ani? Cu restul bunurilor ne-am inteles de principiu, copiii au ramas obiectul disputei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singurul avantaj concret s-ar sustrage din dispozițiile art 390 Cod Civil și se referă la prestația compensatorie pe care o puteți primi dacă sunt întrunite, cumulativ, următoarele condiții impuse de textul legal:

“(1) În cazul în care divorţul se pronunţă din culpa exclusivă a soţului pârât, soţul reclamant poate beneficia de o prestaţie care să compenseze, atât cât este posibil, un dezechilibru semnificativ pe care divorţul l-ar determina în condiţiile de viaţă ale celui care o solicită.
(2) Prestaţia compensatorie se poate acorda numai în cazul în care căsătoria a durat cel puţin 20 de ani.”
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


bogdan.bociu a scris:

Deci, ar fi bine sa demonstrez ca au fost neglijati de ea! Dar ca a plecat trei zile de acasa cu el asta nu inseamna neglijare?




i-a lasat cu dvs, Aveti nevoie de mai mult pt a obtine ca minorii sa locuiasca cu dvs.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai mergeți pe ghicit asa cum ati gasit bănuți pt un detectiv, bănuiesc ca nu ati urmarit singur soția adulterina găsiți timp și bani pt o discuție u un avocat care sa analizeze cazul dvs.
Nu... contează doar la motivul de divort... regula generala e custodia comuna... cu domiciliul minorilor la unul din părinți... mergeti la un mediator... Succes.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copii fiind mari ei vor decide.daca spun ca vor la mama acolo vor merge, daca spun noi vrem la tata acolo vor ramane.

Copiii unde vor si la cine sa ramana?

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori Georo2005 Georo2005 Buna seara. Am nevoie de sfaturi cat se poate de amănunțite si daca se poate un cost estimativ. Cei doi părinți decid sa divorțeze după ce mama este ... (vezi toată discuția)
Custodie copil si parasire domiciliu nsa nsa Va deranjez cu o intrebare, daca sotia a parasit domiciliul impreuna cu copilul minor (sub 1 an) si s-a mutat la cineva cu are are o relatie, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)