Am o nelamurire si pana acum nimeni nu a stiut sa imi spuna exact ce putem face. Impreuna cu prietenul meu luam un credit pt. Prima casa, el este debitor ier eu co-debitor. (mentionez ca nu suntem casatoriti). La semnarea antecontractului am fost sfatuiti ca este mai bine sa fie trcut doar prietenul meu ca promitent cumparator. Acum insa am aflat ca in felul asta eu nu pot deveni co-proprietar. Se mai poate schimba ceva? Putem la semnarea contractului de vanzare-cumparare sa fim trecuti amandoi ca si cumparatori cu cote egale?
Am o alta nelamurire. Noi o sa semnam contractul in decembrie iar proprietarul va plati intretinerea pana in noiembrie inclusiv. Dupa ce semnam el mai are la dispozitie 30 de zile pana sa elibereze ap. Tinand cont ca pana acum a avut datorii f mari la intretinere nu stim cum sa ne asiguram ca va plati intretinerea si pe perioada ulterioara semnarii contractului, perioada in care el inca va locui acolo (luna decembrie). Se poate retine din fondul de rulment, putem specifica ceva in contract...? Rog un sfat sau un raspuns daca cineva a trecut deja prin situatia asta.
Sfatul meu este sa -l intrebati pe administrator care este cuantumul exact al datoriei la intretinere si se poate trece acest cuantum in contractul de vanzare cumparare dvs oprindu-i acesti bani din suma totala de plata!B-)
Credit ipotecar
BOGCOS
am luat un credit ipotecar sa-mi cumpar un apartament. La realizarea contractului as vrea sa o trec si pe prietena mea la proprietari, insa banca nu ma lasa ca ... (vezi toată discuția)