Iata de ce scriu eu ca nu va pierde doamna domicliul:
1. doamna a scris
Am divorțat la notar
.
2. doamna a scris
este cu noul cod civil cu custodie comuna.
3. doamna a mai scris:
ma amenință că mă va da în judecata și ii va câștiga custodia este posibil.?
Din cele 3 afirmatii rezulta:
1. Divortul la notar a implicat acordul neconditionat al tatalui ca fetita sa locuiasca cu mama. Domnul nu si-a dorit ca fiica sa sa locuiasca la el! Domnul a socotit-o pe doamna o mama capabila si competenta.
2. Doamna e divortata de maxim 7 ani. Prin urmare, fetita a trait un numar de ani cu mama si principiul continuitatii e valorizat de instante.
3. Doamna e in prezent amenintata de tata ca i va lua copilul. Ce inseamna asta? Inseamna ca pana la eventualitatea plecarii din tara a mamei impreuna cu fiica, NIMIC din conduita mamei si din modul in care aceasta creste copilul nu l-au determinat pe tata sa ceara schimbarea domiciliului. Deci nu exista motive legate de binele copilului, ci doar de frustrarile si nemultumirile tatalui. Acestea doua nu sunt argumente juridice si nici n-au legatura cu interesul superior al copilului.
Prin urmare: cand ai fost neconditionat si neintrerupt de acord cu locuinta copilului la mama, iar copilul a fost crescut bine si tu n-ai obiectat, iar interesul superior al copilului vorbeste despre continuitate ce anume ar putea determina o instanta sa-i dea tatalui copilul?
Si dvs stiti ca NIMIC, dar poate totusi reusiti sa o terorizati sau macar sa o intimidati pe mama, nu-i asa?
ps: va asteptam cu jurisprudenta pe schimbarea domiciliului copilului in urma cererii celuilalt parinte de suplinire a acordului pentru emigrare.