Bună ziua şi ,,La mulţi ani tuturor femeilor".
Ce documente pot solicita asociatiei de proprietari ?? Am făcut o cere şi am fost condiţionat de ce documente solicit. Eu am solicitat documente contabile şi constituire asociaţie. Vă mulţumesc.
S-a autopropus pentru ce?
Poate fi schimbata si poate chiar raspunde pentru eventualele pagube aduse asociatiei, trebuie doar o Adunare generala a proprietarilor pentru asta.
Cititi legea 196/2018, legea 230/2007 s-a abrogat odata cu intrarea in vigoare a legii 196/2018
CipM
Utilizator 2din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
In locul presedintelui asociatiei, m-as fi dus direct la cea mai scumpa societate de multiplicat (circa 2 lei/pag in Buc), si i-as fi multiplicat toate dosarele pe ultimii 5 ani (atat e obligatorie detinerea - dar de ce nu si pe mai multi ani?).
5 ani x 12 luni x min 40 de file/luna (la noi) x 2 lei/fila => mai mult de 4800 lei adaugati la urmatoarea lista de intretinere la apartamentul initiatorului - conf alin (1) art 28.
Acesta ar fi fost raspunsul la cererea dvs. Ati fi fost multumit de raspuns, domnule vasicom2000@gmail.com?
Se pot face si fotografii dupa actele asociației.
Deși în lege nu se prevede nu vad sa existe impediment legal.
În urma cu foarte multi ani, putini avocați obțineau copii xerox dupa dosarul aflat la instantaEra o.adevarata performanta juridica sa obții asa ceva...
Unii avocați nici nu credeau că se poate asa ceva.
Ulterior, după mai mulți ani nu mai aveau xerox la instanța pt ca erau probleme cu licitația.
Am venit cu xeroxul meu.
Am obtinut viză de la judecător ca altfel nu se putea la acea vreme si am xeroxat cu propriul aparat.
La cât de șocați au fost cei de acolo cred ca am fost primul care am facut asa ceva.
Acum...au apărut telefoanele mobile...
Mentalitatea oamenilor trebuie să evolueze si ea iar, ceea ce era excepțional si incredibil in urma cu foarte multi ani astăzi ă devenit ceva firesc...
CipM
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Aha, deci raspunsul presedintelui e de bun simt iar initiatorul s-ar putea intelege cu presedintele si altfel decat cum l-ati sfatuit dvs. Cumva mai in spiritul alin (4) art. 28.
Ca daca mi-ar fi venit mie cu 'ce inteleg eu prin documente contabile', mai ales ca a facut cerere scrisa, i le multiplicam pe toate pe toti cei > 35 de ani ai constructiei si-i bagam > 30.000 lei la intretinere.
Este bine sa iti cumperi xerox si sa soliciti efectuarea xeroxului la xeroxul tau.Poti merge frumos cu xeroxul la asociatie.
Legea nu precizează unde se face xeroxul ceea ce înseamnă că se poate solicita direct de solicitant locația cu xeroxul.
Pentru a se proceda altfel, ar însemna să se facă licitație la firme cu xerox acolo unde efectuează xeroxul asociația.
În caz de neînțelegeri se contestă si se da asociația în judecată.
Dar, este o variantă simpla.cu fotografiatul...
Si se înlătură orice problema de acest fel...