Bună ziua şi ,,La mulţi ani tuturor femeilor".
Ce documente pot solicita asociatiei de proprietari ?? Am făcut o cere şi am fost condiţionat de ce documente solicit. Eu am solicitat documente contabile şi constituire asociaţie. Vă mulţumesc.
Domnule cipm. Este greu de înţeles ce am postat? Nu am intrat în amănunt. Nu ai cum să înţelegi. Eu spun ce copii XEROX doresc, nu o individă care nu ştie să citească condominiu (comdomeniu)
Pentru domnul Ionuţ.ion. Sa propus ca preşedintă. Nu poate fi schimbată, fiind înconjurată de pupincurişti. Va răspunde pentru hoţiile pe care le-a făcut. Subiect încheiat
V.a raspunde, depinde doar de cine o reclama, cat de determinat este sa mearga pana la capat, si cat de acoperita* este persoana respectiva de acte...
Si, daca vreti sa faceti asta, cereti ajutorul unui avocat specializat în acest domeniu.
Cu răspunderea juridică este foarte dificil în astfel de cazuri.De aceea isi si permit sa faca tot felul de lucruri...
Doar daca a comis o infracțiune va răspunde penal.
Dosarele penale în astfel de cazuri au un curs lent.
Puteti acționa în civil dar va trebuie motive temeinice si sa dovediți pe baza de probe.Este multa bătaie de cap la astfel de procese si destul de mult deranj.
ynocentta
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare proprietarul are dreptul si asociatia de proprietari are obligatia sa puna la dispozitie orice document al asociatiei de proprietari