avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare unilaterala a CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare unilaterala a CM

Sunt in litigiu cu unitatea pentru drepturi salariale, acțiunea fiind retrimisa spre judecare la instanța competentă pe baza apelului admis. Unitatea a modificat abuziv unilateral CIM. Se produce încă o ilegalitate? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: AdinaSimona , utilizator 22:30, 2 Aprilie 2019
Nu aveti decat va duceti la locul impus de angajator si sa contestati decizia acestuia in instanta.
Din păcate atmosfera tensionata existenta pe fondul atâtor acte de mobbing si abuzuri psihologice la care am fost supusa de-a lungul anilor in care am lucrat acolo, îmi fac imposibila prezentarea la locul de munca impus și au dus la Declanșarea unor pusee ale problemelor medicale generate de stres.

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti decat va duceti la locul impus de angajator si sa contestati decizia acestuia in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare divka divka buna ziua.sunt asistenta medicala intr-un dispensar ce apartine de un spital tbc,dar suntem platiti de la bugetul de stat,respectiv directia de sanatate ... (vezi toată discuția)
schimbarea locului de munca Adytzu72 Adytzu72 Refuzul de a semna o adresa primita in timpul serviciului prin care sunt instiintat ca mi se modifica locul de munca poate constitui o abatere disciplinara ? ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca de catre angajator luminar luminar M-ar interesa daca un angajator poate schimba locul de munca al unui angajat fara acordul acestuia si ce sanctiuni risca angajatul daca refuza.(sunt angajatul ... (vezi toată discuția)