Buna ziua,
Acum cateva zile am primit un email de la un avocat din Hamburg cum ca, am folosit o imagine pe site-ul companiei mele timp de 8 luni de zile si ca ei cer daune de 6000€ + taxe de judecata. Dar imi fac o oferta si daca platesc in decurs de 14 zile pot plati 10% din acea valoare (adica undeva la 650€ intr-un cont al clientului).
Poza a fost luata in momentul in care am decis sa lansam site-ul. Nu a fost modificata (nu avea logo-ul fotografului sau altceva text pe ea).
Cum ar trebui sa procedez in continuare? Site-ul a fost facut de o alta firma din Romania insa a fost in sistem barter si nu avem contract / acte doveditoare ca ei au facut site-ul ci doar un link la ei in portofoliu.
Probabil este o țeapă sau daca este adevarat este destul de complicat sa demareze un demers juridic.Nu ar fi rau sa verificați dacă firma de avocatura exista un search pe net va lămurește.Orice recunoaștere a dvs mail trimis,încercare de negociere poate sa fie considerata o recunoaștere a culpei.ada ca nu faceti demersuri fără să va consultați cu un av.
Referitor la comunicarea prin e-mail: este un canal de comunicare pe care nu poate dovedi ca e-mailul a fost citit sau ca a fost citit de cel caruia ii era adresat. Firmele de avocati serioase trimit scrisori recomandate, cu confirmare de primire, nu e-mailuri.
Buna ziua! Vad ca ati postat pentru prima data acum 1 an despre problema dvs cu Robert Fechner. Cum s-a terminat povestea? Am primit zilele acestea unele mailuri similare de la acest domn si as vrea sa stiu cum sa procedez. Multumesc tare mult!
Raspunsul oferit anterior rămâne valabil,mai mult ca sigur este o țeapă,verificați existenta av respectiv cu un search pe net,în cazul în care chiar se confirmă consultați un av roman care va poate ajuta,iniția o negociere cu av respectiv daca chiar exista etc.