Vă mulțumesc. Nu am putut sa scriu aici chiar tot, eu am mai făcut cite ceva, am cerut in scris AP niste copii după citeva acte, și imediat și-au dat demisia toti, in afara de adm. care se pare că preferă să moară cu actele în brațe. Acum sunt alții noi, care au spus imediat că nu au timp sa dea acte, și dacă le cer ceva, își dau demisia și ei și mă acuza de hărțuire și că din cauza mea va rămîne blocul fara cond. AP și in consecinta farà utilitati, etc...adica smecheri toti, unii mai smecheri ca altii. Deci totul ca sa nu dea acte. Deci se ascunde ceva, și ceva gros de tot! Așa se înțelege. Și au reușit să îi aburească pe proprietari că eu nu îi las sa lucreze, că îi deranjez. De 7 luni nu le-am mai cerut nimic. Acum m-am decis sa incerc iar să obțin ceva sau sa ii dau in judecata. Deci cum v-am spus, lucrurile nu sunt cum par, așa simple, fiecare situație are complicațiile ei. Că sa nu mai zic că am apt. distrus de o inundație din terasa blocului care a fost ținut în reabilitare timp de 10 ani!!!!!! și nici acum nu au semnat recepția!!!! cu primăria. Și nu e totul,,!!!!! Așa ca nu mai judecați după aparențe. Dacă răspundeți e bine și va mulțumesc, dacă nu mai doriți, va abtineti, că nu știți ce se ascunde în spatele unei întrebări, poate cineva suferă pagube materiale și morale. Și se afla aici pe forum că sa își clarifice niste idei, probleme. Mulțumesc pentru înțelegere.
Ionut.ion a scris:
Nu cred ca s.a suparat cineva dar de 4 zile va tot sfătuim ce sa faceti si nu ati facut nimic.
Mai mult, în tot acest timp, acele persoane...au avut destul timp sa acopere...cat mai bine problemele...
Personal nu stiu ca sa va mai spun, sa fac demersurile in locul dvs. nu pot...
In asemenea situatii fie pui piciorul in prag "cu tupeu" si iti ceri drepturile, cu legea in mana, în fața autorităților( primarie, instanta...) singur, fie angajezi pe cineva ( avocat)daca nu ai tăria, " tupeul" de a face tu asta, fie te complaci si nu faci nimic.
Dvs. ati facut un mic pas cerând informatii...dar sa toci' un subiect 4 zile fara nici un rezultat...
Noi nu avem cum să va reprezentăm, sa facem demersurile in locul dvs. , daca va place sa platiti in continuare cat va hotărâți ce sa faceti...treaba dvs.
Eu aici ma retrag, nu mai am ce spune.
Seara buna si succes in continuare.