Chiar nu înțelegeți că situația e complexa? Am vrut sa incep cu primăria, dar am auzit din prea multe părți că nu le face nimic, și nici nu au specialiști, experti. Se mai zice, deci nu afirm eu, dar ce sa fac daca aud, că se duc numai după șpagă. Nu ma refer direct la primărie, dar în general la autoritati. Apoi, există riscul să fiu acuzată de calomnie. In plus, vedeți și Dvs că cei pățiți nu găsesc un avocat competent....care sa fie penalist dar și cu experiență în AP. Mai reiese din acest forum că nici măcar un Expert Contabil autorizat, înregistrat CECCAR nu face altceva decât să ia facturile existente, fara a demonstra, analiza daca sint false sau reale.
Pai cum sa mă decid pe ce scale să o apuc in aceasta maree de lipsa de profesionalism și incompetenta?
Credeți că nu am ce face? Doresc să mă lămuresc și intru tot mai rău în ceată. Poate apărea o singura părere aici, a unui cititor, care să facă lumină. Eu inca mai sper. Dar va asigur că în scurt timp voi lua o decizie spre ce varianta sa optez. Dacă ar fi așa de simplu, și clar, nu ar mai fura atîtia hoți în țară asta. In orice caz va mulțumesc pentru opinie.
latka a scris:
D-na Gabriela, sigur doriți sa întreprindeți ceva în sensul reclamațiilor dvs. sau nu aveați cui sa va plângeți și ați găsit de cuviință sa va vărsați amarul aici?
Cred ca ați primit arhi-suficiente lămuriri.