avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Daca o persoană nu a semnat pana acum contractul de munca este legată de firma angajatoare? Poate pleca oricand fara demisie sau preaviz?
Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 14:18, 28 Noiembrie 2009
Preda Dragos a scris:

Daca o persoană nu a semnat pana acum contractul de munca este legată de firma angajatoare? Poate pleca oricand fara demisie sau preaviz?
Multumesc:)

Poate pleca oricand , intrucat nu exista niciun c.i.m. ...
nu vreti sa va primiti salariul pt cat ati lucrat? :O
new_2009 a scris:

Eu nu cred ca aceste 15 zile sunt o garantie.
Munca fara forme legale este in vizorul ITM-ului,asa ca ....faceti o reclamatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
Angela D, Consultant resurse umane
lipo a scris:

new_2009 a scris:

Eu nu cred ca aceste 15 zile sunt o garantie.

in nici un caz ... ma gandeam mai degraba la o reclamatie la itm, iar in astfel de cazuri din ce am vazut se misca mai repede itm si constata munca la negru si il obliga pe angajator sa ii inregistreze cim cu amenda de rigoare:D , sa isi ceara omul drepturile (in nici un caz preaviz:P)

nu cred ca de bine pleaca=D>

eu mi-as cere si plata pt ce am lucrat ... iar in situatia userului ....#-o itm este solutia imediata
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
new_2009, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum e corect in cazul meu ? tehnics tehnics Sa incep prin a explica cum a inceput totul. Prietena mea s-a angajat la un Orange Shop unde mai lucra o prietena de-a ei Bineinteles dupa nici o saptamana a ... (vezi toată discuția)
Firma de internet/tv/telefonie nu vireaza salariul in cont! browsing browsing Buna! va dau exemplul prietenei mele care a lucrat mai mult de o luna la o mare firma de cablutv/internet/tel,ca si agent de vanzari, a avut un contract de ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu beneficiaza de contract de munca. regclener regclener In timpul facultatii am decis sa ma angajez. M`am angajat, lucrez la aceasta firma de aproximativ 3 ani de zile. Anul trecut mi`am facut un card..... la care ... (vezi toată discuția)