avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Daca o persoană nu a semnat pana acum contractul de munca este legată de firma angajatoare? Poate pleca oricand fara demisie sau preaviz?
Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 14:18, 28 Noiembrie 2009
Nici mie nu mi se pare ca ar fi o firma serioasa , pentru ca daca era firma serioasa respecta legea si ii facea macar un CIM pe durata determinata mai inainte sa-l angajeze .
Nu cred ca are nicio garantie ca o sa-i dea banii daca mai sta 15 zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e corect in cazul meu ? tehnics tehnics Sa incep prin a explica cum a inceput totul. Prietena mea s-a angajat la un Orange Shop unde mai lucra o prietena de-a ei Bineinteles dupa nici o saptamana a ... (vezi toată discuția)
Firma de internet/tv/telefonie nu vireaza salariul in cont! browsing browsing Buna! va dau exemplul prietenei mele care a lucrat mai mult de o luna la o mare firma de cablutv/internet/tel,ca si agent de vanzari, a avut un contract de ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu beneficiaza de contract de munca. regclener regclener In timpul facultatii am decis sa ma angajez. M`am angajat, lucrez la aceasta firma de aproximativ 3 ani de zile. Anul trecut mi`am facut un card..... la care ... (vezi toată discuția)