avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez full time la o firmă, câte contracte part ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez full time la o firmă, câte contracte part time de câte 2 ore pot încheia cu alte firme?

Buna ziua!
In acest moment lucrez full time la o firma, doresc sa ma extind putin, sa inchei contracte part time pe 2 ore si cu alte firme deoarece am mai multe calificari(detin curs de SSM, curs de PSI etc).
Intrebarea mea este, cu cate firme pot incheia aceste colaborari din punct de vedere legal(exista o limita?)
Multumesc anticipat pentru raspuns!!
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:35, 3 Octombrie 2019
In mesajul sau, d-l Mihai a intrebat cate CIM-uri cu 2h/zi mai poate incheia la alte persoane juridice, diferite de persoana juridica unde are CIM 8h/zi / fulltime. In acest caz, ce intelegeti dvs. prin " cumul de functii" ?? Tinem cont si de faptul ca d-l Mihai se refera la CIM-uri partime incheiate pentru expertiza data de alte calificari.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
lavinia953, utilizator
Maxim 2563 contracte ful time si in pauze inca 742 cu timp partial - adica oricate vi se achita.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
GermanAlex, utilizator
Faceti confuzie intre cumulul de functii si cumuul de contracte. Cumulul de functii se refera la mai multe functii la acelasi angajator.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
friday_325, utilizator
Numai dacă pentru fiecare CIM regim normal ori regim redus poţi expune şi REPARTIZAREA ORELOR DE MUNCĂ PE ZILELE LUCRĂTOARE ALE SĂPTĂMÂNII
Repartizarea programului de lucru se face după cum urmează: .................... (ore zi/ore noapte/inegal)..... atat se prevede in actul normativ care stabileste modelul de c.i.m.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Mai multe cim-uri la angajatori diferiti Baltazar_one Baltazar_one Buna ziua, asi dori sa stiu daca in conditiile in care o persoana are incheiate 2 CIM-uri (unul durata normala si altul part-time), [b]la angajatori ... (vezi toată discuția)
Contract de munca remuss remuss Exista posibilitatea de a fi angajat la doua institutii diferite cu program de 8 ore/40 saptamanal?Multumesc (vezi toată discuția)
Ore/zi alinazaz alinazaz va rog frumos sa imi spuneti cate ore pe zi are voie sa lucreze un salariat? va multumesc (vezi toată discuția)