Buna ziua. Firma x angajeaza o persoana care se ocupa de consultanta intr-un domeniu anume. In mod normal nu trebuie sa vina la birou in fiecare zi. Prin urmare Angajatorul intocmeste un cim cu o ora/saptamna, zi de prezenta sambata. Este in regula? Daca este gresit va rog sa-mi spuneti care este solutia pentru o astfel de situatie. Multumesc.
1. Scrieti asa: 2. O fracţiune de normă de -/zi, 1 ore/săptămână.
a) Repartizarea programului de lucru se face după cum urmează: 1 ora in fiecare sambata.
b) Programul de lucru se poate modifica în condiţiile regulamentului intern...
2. Perioada de proba nu este obligatorie de mentionat. daca vreti, totusi, sa o mentionati ziceti "30 de zile, de la data... la data..."
3. La preaviz v-a raspuns colegul meu.
Pentru domnul Tudor Valeriu
Da, propunerea dvs este la obiect. Din pacate, in momentul de fata ma lovesc de o problema de ordin tehnic. Programul de salarii nu stie sa lucreze cu un astfel de program (1 ora/saptamana) si cred ca nici raportarile de sanatate, cas, somaj nu merg. In concluzie aleg urmatoarea varianta: 1 ora/zi, 5 ore /saptamana, repartizare inegala, sambata de la ora 8 la ora 13. Este corecta formularea? Daca da, inseamna ca rezolv toate aspectele.
Multumesc frumos.