avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM cu fractiune de norma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM cu fractiune de norma

Buna ziua. Firma x angajeaza o persoana care se ocupa de consultanta intr-un domeniu anume. In mod normal nu trebuie sa vina la birou in fiecare zi. Prin urmare Angajatorul intocmeste un cim cu o ora/saptamna, zi de prezenta sambata. Este in regula? Daca este gresit va rog sa-mi spuneti care este solutia pentru o astfel de situatie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:58, 1 Decembrie 2009
Da, puteti sa faceti asa cum ziceti. Programul de calculul salariilor nu a putut prevedea tot ce se intampla in realitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Concediere pentru absență nemotivată. bună ziua. am lipsit ... Cami90 Cami90 Concediere pentru absență nemotivată. Bună ziua. Am lipsit de la serviciu sâmbătă, pe 31 decembrie, iar acum angajatorul vrea să mă dea afară. Este ... (vezi toată discuția)
Sambata lucrata = ore suplimentare ? Andreia08 Andreia08 Buna ziua. Sunt angajata unui unui call center cu jumatate de norma -4 ore. In luna iulie am semnat un act aditional pt.marire de salar. Acest act adit. ... (vezi toată discuția)