avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Judecător corupt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Judecător corupt

4 proprietari la 1 imobil(moștenire), 1 din 4 nu are teren, 2 locuiesc în imobil și ceilalți 2 în altă parte. 1 proprietar care locuiește în imobil a investit în casă și teren cu facturi și o mica construcție fără autorizatie(casa și terenul sunt în indiviziune) plus un teren alăturat care singura cale de acces e pe terenul în indv. la fond câștiga un proprietar care nu locuieste acolo, nu a investit mici un leu, nu a plătit imp,nu a construit nimic. Cum e posibil într-o tara democratică?
Cel mai recent răspuns: Justiția dreaptă , utilizator 20:14, 28 Octombrie 2020
Am avocat și am avut pe tot parcursul procesului., "Instanța" în proces de ieșire din indiviziune (moștenire la casă și contract de vânzare-cumpărare la teren) trebuie sa stingă litigiu între coproprietar fie atribuind unuia sau mai mulți coproprietari atât casa plus terenul CORECT? Vă rog să-mi spuneți după care articol din procedura civilă "instanța" poate lua o cale de acces la un teren intabulat? Nu a dat naștere la un alt proces? ACELA DE A-MI ASIGURA MIE O CALE DE ACCES LA TERENUL MEU!
Cea care a intervenit la judecător pentru a da o sentința pe fond ilegală este o procuroare și va interveni sigur și la apel pentru că nu pot muta dosarul la alt tribunal. Noi care nu avem "relații" trebuie sa fim norocoși dacă ne judecă corect un judecător.
Pot renunța la judecata în apel fără acordul părților eu fiind reclamant și să rămân în continuare în indiviziune?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cum e posibil și ce aveti de facut va poate spune un avocat (daca nu aveti deja angajat) după studiul sentinței pronunțate la fond și a actelor din dosar.E imposibil de ghicit ce argumente a reținut instanta pt a pronunța solutia care va nemulțumește.

daca renuntati la apel, ramane de buna hotararea de la fond, pierdeti orice sansa sa indreptati eroarea, daca exista.
Am înaintat cererea de apel dar vreau să știu dacă la prima ședință pot cere la renunțarea procesului fără acordul părților cu plata cheltuielilor de judecata și să se anuleze hotărârea de la fond și rămân în continuare în indiviziune cum eram înainte de a da in judecata adică în indiviziune.

Alte discuții în legătură

Poate fi lovit de "nulitate absoluta sau relativa", un astfel de contract vanzare - cumparare? Manole Dumitru Manole Dumitru Proprietarul unui fond funciar intravilan ce face mai multe operatiuni, adica; 1). Lotizeaza suprafata respectiva in 4 loturi. Trei loturi cu destinatie ... (vezi toată discuția)
Buna. am un teren intravilan, pe care sunt proprietar 1/2. tatal ... Aquavia32 Aquavia32 Buna. Am un teren intravilan, pe care sunt proprietar 1/2. Tatal meu vitreg are tot 1/2. Ce cai sunt de a putea vinde partea mea din teren? Sunt obligat sa ii ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cristinah cristinah Am mostenit 1/2 dintr-un teren agricol aflat in Jud. Vaslui aflat in indiviziune. Coproprietarul este decedat, are 2 copii care se afla in in strainatate de ... (vezi toată discuția)