avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație

Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere,
Dacă am avut 1 luna întrerupere între ultimul. Loc de munca si actualul ,pot beneficia de indemnizație pt creșterea copilului ?Sau trebuie sa am 12 luni fara întrerupere la ultimul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 7 Ianuarie 2020
octombrie 2018 - septembrie 2020 este perioada eligibila pentru CCC

In aceasta perioada trebuie sa aveti minim 12 luni lucrate. Aveti ?

MONICA ROXANA Voinea a scris:

....
Eu in ultimul an am lucrat 9 luni la o firmă si acum de 7 luni lucrez la alta firma unde lucrez si acum.de acea intreb cum pot sa procedez ca eu din spusele dvs am inteles ca imi trebuie 24 luni

Da am 16 luni pana acum.9 la ultimul loc de munca si 7 la actualul. Unde mai lucrez in continuare
Spuneati ca nu ati anuntat angajatorul pentru ca, daca o faceti, nu o sa mai lucrati...
In ce domeniu de cativitate lucrati si ce se intampla cu angajatele insarcinate?
Beneficiaza de concedii...?

MONICA ROXANA Voinea a scris:

Da am 16 luni pana acum.9 la ultimul loc de munca si 7 la actualul. Unde mai lucrez in continuare

In acest caz, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie creștere copil bună seara, am lucrat la o firma ... Raysa94 Raysa94 Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate- indemnizatie IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Momentan sunt angajata la locul actual de munca de doi ani jumatate, dar in octombrie as dorii sa ma angajez altundeva, iar anul urmator as dori ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil danieladam danieladam Buna ziua! Am si eu nelamurire. Daca sotia mea are o vechime de 7 ani pe cartea de munca, iar la actualul loc de munca are aproape 4 luni de munca pana la ... (vezi toată discuția)