avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere bloc

Buna ziua. Am cumparat un apart de 3 cam la data de 08.10.2019. M-am inscris in asociatia de proprietari cu cerere..si totodata am facut si o cerere cum ca in apart nu locuieste nimeni pe o perioada de 3 luni.In data de 17 oct am inceput lucrarile de renovare..cu un singur domn, care pana la 17 sept a terminat cu zugravitul. La intretinere pe luna oct mi-au fost trecute 2 persoane..cu explicatia verbala ca in sedinta adunarii generale,s-a hotarat sa treaca la intretinere si muncitorii. Am platit...insa am facut si o contestatie la care nu mi s-a raspuns. Acum ,mai nou, cand am mers sa-mi platesc intretinerea ptr luna noiembrie,,constat ca din nou am doua persoane la intretinere. Va rog sa-mi spuneti daca e legal si ce solutii am sa rezolv aceasta situatie...dat fiind faptului ca d-l presedinte,nu da raspuns la cererile facute sau la contestatii.Le preia sotia dansului(casier al blocului) si se fac pierdute. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2019
karageta, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:17, 11 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am trimis mesaj privat.
Asociatia nu are voie sa ia hotarari contrare legii!!
Din pacate, presedintii sunt oameni alesi la intamplare, de fapt toti spun mersi daca vrea cineva sa fie presedinte....nu au nicio pregatire in domeniu. Ei intreaba, in general, administratorul. Cum la dvs este firma.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment onetime onetime Buna dimineata! As vrea sa stiu daca o asociatie poate lua bani pt fond de rulment de 2 ori, si daca au voie sa se foloseasca de acei bani. Acum cativa ani ... (vezi toată discuția)
Administratia de locatari grigo27 grigo27 Buna seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 4 nivele.De 2 ani ma confrunt cu scurgerile de apa dupa terasa blocului si de fiecare data imi renovez ... (vezi toată discuția)
Reclamatii administrator fardia fardia Buna ziua, As dori sa aflu unde pot reclama administratorul blocului deoarece acesta refuza sa imi elibereze adeverinta necesara la instrainarea ... (vezi toată discuția)