daca a venit cu mailul acum o saptamana, asta inseamna cu 2 saptamani inainte de craciun. Unii nu isi fac planurile de craciun cu mult timp inainte.
Vacanta are 23 de zile, 3 saptamani. Omul nu a cerut prima saptamana, ci sa ii ziceti in care saptamana ii dati copilul. Ce vi se pare dvs in neregula aici ?
Dvs cand v-ati facut planurile de craciun ? din vara? probabil ca la inceputul lunii decembrie, asta inseamna cu o saptamana maxim inainte de mailul lui. Oricum, nu despre asta e vb.
Nu aveti de ce sa va mirati ca nu v-a scris in ajunul craciunului, datele sunt astea : v-a scris inainte cu 2 saptamani inainte de craciun, dvs ati postat subiectul cu o saptamana mai tarziu. Ce s-a intamplat in saptamana asta de va revoltati asa ?
Ce a facut tata asa.. orice, de dvs considerati sa sunteti slujnica cu programul ?
Aveti hotarare judecatoreasca o saptamana in vacanta de iarna. omul v-a scris cu 2 saptamani inainte.. daca voiati sa ii stiti planurile de craciun cu copilul, ii faceati dvs mail la 1 decembrie cand v-ati facut planurile de craciun sau atunci cand vi le-ati facut. si il puteati intreba.
Nici macar nu v-a impus sa ii dati copilul de craciun sau de revelion.. v-a intrebat cand i-l dati, deci eu chiar nu inteleg ce v-a facut sa credeti ca sunteti slujnica lui in ce priveste programul..si de asemena, nu inteleg de ce nu i-ati raspuns inca la mail.. " ma mir ca nu ii dati mail cu o seara inainte de craciun"
Dvs stiti mai bine situatia dvs, care sunt relatiile, ce va supara, dar din ce ati scris pe forum, in opinia mea, in ce priveste strict acest subiect, nu aveti dreptate.
Emma_amb a scris:
Vi se pare normal sa vina cu cerinta din asta cu putin timp inainte de Craciun? Pana acum ce a facut? Unii oameni isi fac si ei niste planificari, ca doar asa e de sarbatori. Ma mir insa ca nu mi-a dat mail cu o seara inainte de Craciun, ca el vrea o saptamana sa petreaca cu copilul. Lucrurile astea reprezinta dilema mea. Cum tatii au voie sa faca absolut orice, iar mamele sa stea slujnice in fata lor cu programul.