avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... citatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

citatie

in cat timp trebuie sa vina citatia de la tribunal dupa ce s-a depus dosarul de judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 12 Decembrie 2009
Am lucrat la o societae, tim de 5 ani, iat in ultimele 8 luni nu mi-am primit salariu. Am facut plangere la itm, care au venit au dat amenda si mi-au dat o decizie prin care le impunea sa imi plateasca salariul. Cu toate astea firma nu a platit. Aucm am depus actele de judecata undeva pe 8.11.2009 si inca nu am primit citatie, desi mi-a spus ca o sa primesc in 2 sapt. E posibil sa o mai primesc anul asta?
Credeti ca mai am nevoie de avocat atat timp cat am decizie de la itm?
Verificati si pe [ link extern ] .

decizia de la ITM este doar o proba in sprijinul dvs. Procesul presupune administrarea in contradictoriu si pe baza procedurii a probatoriului.Sfatul meu este sa solicitati macar o consultatie unui avocat..dupa aceea apreciati.Onorariul avocatului vii se va restitui odata cu salariul , ca si cheltuieli de judecata.
pai din cate am inteles cheltuieli de judecata nu sunt deoarece este vorba de salariu si ar fi gratuit. Nu ar trbui sa mi se puna avocat din oficiu?
Imi cer scuze ca va stresez cu atatea intrebari dar este vorba nu o suma nu tocmai mica si este dreptul meu sa o recuperz
o sa aveti avocat din oficiu numai daca il solicitati dvs la primul termen.

cu alte cuvinte, la strigarea numarului de ordine al dosarului solicitati amanare ptr lipsa de aparare si solicitati avocat din oficiu.
Puteti va ros sa imi dati un raspuns?
pai din cate am inteles cheltuieli de judecata nu sunt deoarece este vorba de salariu si ar fi gratuit. Nu ar trbui sa mi se puna avocat din oficiu?
Imi cer scuze ca va stresez cu atatea intrebari dar este vorba nu o suma nu tocmai mica si este dreptul meu sa o recuperz .
Cazul este greu? cam cat m-ar costa un avocat?
'

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale larisaa larisaa Am lucrat la o societae, timp de 5 ani, iar in ultimele 8 luni nu mi-am primit salariu. Am facut plangere la itm, care au venit au dat amenda si mi-au dat o ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie ion mirela ion mirela Pentru emiterea unui ordin de protectie se plateste onorariu unui avocat sau este gratuit? (vezi toată discuția)
Chemare in judecata lucian75 lucian75 buna ziua.acum o luna am facut cerere de chemare in judecata,azi am primit 2 citatii cu 2 termene...una este ptr luna aceasta cu mentiunea de a depune la dosar ... (vezi toată discuția)