avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am scapat ......sau nu???? Asta-i intreberea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am scapat ......sau nu???? Asta-i intreberea

Acum 8 luni de zile un grup de prieteni de-ai mei au fost arestati de diicot invinuiti de
Iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat si de inselaciune punctele 1,2,3,4 etc (toate cred) Eu in perioada respectiva printro coincidenta (ultrafericita ) am fost certat cu unu din ei asa ca nu prea am fost pe acolo pe la firma lor.Tot acest timp adica 8 luni eu nu am primit nici o citatie, pentru ca aproape de final sa fiu si eu citat de diicot in calitate de invinuit. Imediat dupa ce am fost anuntat de citatie l-am sunat pe avocatul meu si lam intrebat ce sa fac.El ma sfatuit sa-mi vad de treaba inca vreo 2 sapt.Acum am vazut pe just ro ca a aparut rechizitoriul si eu nu apar acolo in nici o calitate si nici citatii nu am mai primit.
Intrebarea me e am scapat sau pana la urma voi avea si eu probleme.
Si ce sfaturi imi puteti da.
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 16:58, 7 Noiembrie 2010
Acuzatiile penale se bazeaza pe lucruri concrete.
Chiar daca ati fost pus sub invinuire nu se stie niciodata ce se intampla mai departe.
Trebuie sa aveti rabdare.
Faptul ca ati fost condamnat anterior nu este deloc bine dar daca nu ati comis o infractiune nu inseamna nimic in concret.

avocat Claudiu Lascoschi
Intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti,reinnoindu-va in minte discutiile purtate,este in ce masura din discutii ar rezulta o favorizare a infractorului si eventual,ce schimburi de informatii ati avut in sensul temerii dvs.Totusi de aici si pana la fapte dovedite,este o cale foarte lunga si de multe ori,situatii,in aparenta incriminatoare,se pot dovedi simple impresii si atat
Deci de la discutia din topicul asta a trecut aproape un an de zile in care efectiv mi-am vazut de treaba si asta fara sa ma ascund (locuiesc la adresa din buletin) Ba chiar am fost chemat pe la politie in legatura cu alta problema. Si in tot acest rastimp nu am mai primit nimica....nici citatie de la ei sau de la tribunal , deci nimica. Ce parere aveti????
Parerea mea e ca deocamdata DIICOT-ul nu are probe impotriva dvs ci doar indicii.
Cred ca sunteti monitorizat, asa ca aveti grija

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare dupa condamnare menumoruth menumoruth Eu am fost condamnat cu suspendare in anul 2005 pentru inselaciune art 215 (toate punctele ) evaziune fiscala etc. Am fost condamnat cu suspendare. In perioada ... (vezi toată discuția)
Citatie - nelamurire nikolos nikolos Am o nelamurire ? caz :art 178 cp alin 1si 2 / 184 alin 1 si 3 nr dosar xxxx/306/2012. Am primit citatie anul trecut 2012 in calitate de inculpat in care in ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu nemuritorul nemuritorul am un prieten care a fost audiat de catreDIICOT in calitate de invinuit intr-un dosar --infractiune==contrabanda dar la intocmirea rechizitoriului afost scos ... (vezi toată discuția)