avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
@Claudiu de Delta Plus s-a vorbit prima data in UK. Probabil de multe tari s-a ignorat informatia din UK de la vremea respectiva.
Nu, eu cred ca autoritățile sunt informate dar nu anunta decât atunci când cred ele.
Marea problemă.este ca nici nu știu sa ia masuri desi au informații din timp.
Asa a fost încă de la începutul pandemiei de când a declarat OMS pandemie.

Chiar as fi curios sa stiu ce știau autoritățile din toată lumea prin decembrie 2019.

UK a încercat imunizarea de turmă inițial.
Nu păreau sa înțeleagă despre ce e vorba.
Ori, aveau informații greșite.
Nici Israel nu a știut despre ce este vorba.

Alți, precum președintele Braziliei, au forțat la.maximum imunizarea naturala a populatiei.desi se vedea ca este dezastru.
Acum.se vrea sau se cere condamnarea lui pentru genocid sau pentru multe crime în Brazilia.

Revenind la.prezent, autoritățile romane sunt informate despre ce se întâmplă în lume.
La ceea ce au și ele acces, bineînțeles.

Pe.harta se vedea acum ca exista probleme in estul Europei, Rusia, România, Letonia, Croația.
Nu stiu în Letonia și Croația cum.stau cu vaccinarea.
SUA, Italia, UK sunt cam ca la noi la raport nr. morti. Ne depasesc, culmea, Bulgaria, Ungaria si Moldova.
Franta sta mai bine, cu toata debandada de acolo. Rusia la fel, sta mai bine ca cei de mai sus.

Este relativ clasamentul după cati morti ai sa calculezi ceva.
Statistica a dat greș în materie de COVID-19.
Ma refer la statistica de viitor și nu de trecut mai ales.
De la începutul începutului am fost sigur ca asa va fi.

Am făcut doar niște estimări.
Și anume, ca SUA urma sa fie lovita foarte tare de COVID-19 și a fost dezastru și la ei.
Doar ca a fost mai întâi în Italia, Israel și Spania.

Toti au dat greș cu statistica.
Era un grafic în care se credea ca în august 2020 noi vom ieși din orice problema.
Nu a fost asa.
Am sperat sa aiba dreptate cei din Singapore, dacă rețin eu bine, pentru ca aveam ieșiri din tara în septembrie 2020 în tari occidentale care erau decimate de noul coronavirus si scăpau și ei daca scăpăm noi.

Numărul.de morti depinde și de metrii pătrați în care se învârte o populație anume, de spatiile închise, etc.
De aceea, este foarte greu de tras o concluzie după numărul de morti.
Exista o tendința de proporționalitate dar depinde de metrii pătrați în care se învârt oamenii și de interacțiunea dintre ei.
De.pilda, China cred ca sta destul de bine în acest moment.
Chinezii sunt însă și disciplinați în materie de viruși.
Ei acționează ca niște soldati disciplinați.
Europenii au fost haotici și dezordonati de la.conducatori în jos.
Fără o rațiune pura.

Sa.vedem ce restricții se mai vor.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
BX a scris:

SUA, Italia, UK sunt cam ca la noi la raport nr. morti. Ne depasesc, culmea, Bulgaria, Ungaria si Moldova.
Franta sta mai bine, cu toata debandada de acolo. Rusia la fel, sta mai bine ca cei de mai sus.

Nu înțeleg despre ce vorbiți. Ce raport număr morți, ce înseamnă asta? Ce date comparați dvs.? Am încercat să las discuția liberă, dar dacă ajungem din nou la dezinformări o să se schimbe asta.
Puneți sursa celor scrise sau vă șterg mesajul.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)