,,Este prima zi de la Marea Relaxare în care imunizarea prin vaccinare a depăşit ca viteza imunizarea prin infectare”, spune medicul.Am putea avea, astfel, 78% din populaţie vaccinată în 4 mai 2022."
[ link extern ] /
Eu cred ca va creste ritmul de vaccinare în următoarele zile.
Este puțin 80% ca sa avem ceva solid.
Este de citit ce a zis dr. Jurma, as recomanda eu.
Ar fi bine sa rezolvam cu reducerea numărului de infectari in 30.de zile.
Nu ar fi exclus ca in luna noiembrie, și cumva spre Crăciun și Revelion sa avem o stare de urgență dacă lucrurile nu se vor rezolva.
Încă sunt surse de infectare destul.de mari deoarece nu s-au închis magazinele alimentare pentru persoanele nevaccinate.
Vom vedea în următoarele 30.de zile.
O scădere a numărului de infectari va avea loc în vreo 10-15 zile insa poate sa fie și ceva de genul unui platou dacă nu va scădea prea mult numărul de infectari.
Haideți sa încercăm sa evitam o stare de urgență peste 30 de zile.
Toti politicienii au fost îngrijorați ca a fost propus generalul Ciuca ca prim-ministru și el va fi votat în parlament, după parerea mea.
Un fost militar de cariera, un general, este ascultat de cei din armata dacă s-ar ajunge sa se impună o stare de urgență.
Tancurile pot bloca străzile și nu se va mai circula.
Inclusiv in Țăndărei se pot bloca străzile, acolo unde în martie 2020 au venit foarte multi infectati din occident ca nu mai aveau ce face acolo.
Haideți sa vedem cum o rezolvam și sa fie cât mai mulți vaccinați.
Insa, mare atenție ca mulți se pot infecta după prima doză.
Daca ajungem la 20 000 de.infectati/ zi vom avea cu toții un Crăciun online, cred eu.
Anumiți medici asa au estimat.
Eu cred ca romanii s-au trezit la realitate și suntem pe drumul cel bun.
Asa pare sa se vadă...
Sper ca București sa ajungă la 80% vaccinați in scurt timp.