,,În ultimele 72 de ore în România s-au vaccinat peste 365.000 persoane, din care mai mult de 260.000 au primit prima doză.
Azi la ora 19.00, peste 30.500 de persoane erau vaccinate împotriva COVID-19 în cele 6 centre angrenate în “Maratonul de vaccinare pentru viață” din Municipiul București!"
[ link extern ] /
Este binișor, un început bun dar mai este mult pana departe.
Este bine ca bucureștenii au inteles ca este lata treaba și trebuie sa ne apararam la modul serios de virus.
Daca bucureștenii vor continua la fel nu va exista un risc de Lockdown de sărbători în București.
Celelalte orașe pot face ce vor ele.
Este treaba lor, eu sunt mulțumit sa se rezolve problema în București.
Austria analizează un Lockdown total pentru nevaccinați.
Și este o tara democratica, zic eu.
Mie imi.pare corect și constituțional asa ceva, o măsură normala de protecție a oamenilor chiar dacă nu mor toți este suficient sa moara câteva sute de tineri precum la o loterie a morții.
Tot mor tineri am observat.
Persoane de 35 de ani...
,,Octavian Jurma: ”Ne apropiem de anarhie sanitară” / Epidemiologul cere un comandament unic și măsuri predictibile legate de pandemie"
[ link extern ]
După parerea mea, în prezent este suficient ca oamenii sa se vaccineze.
Ceea ce zice dr. Jurma trebuia făcut în martie 2020 dar fără o lupta la nivel mondial la acel moment nu rezolvam mare lucru.
Mie nici astăzi nu îmi vine sa cred cât de prost pregătite au fost toate guvernele lumii.
Și romanii mai făceau și pe deștepți...autoritățile romane...