Putem introduce un certificat romanesc pentru aceștia.fara ca sa iasă din tara.
Nu poți impune în UE asa ceva daca nu vrea dar trebuie sa stim noi.
Oricum, nu știu cât ar ieși din tara aceștia.
Ar fi o variantă care sa ajute.
Pe.mine ma interesează și câți au anticorpi în total.
Am.alt sistem de măsurare decât cel al.statului.
De aceea ma si declar neutru.
Fac propriile analize și nu ma interesează ce crede statul.
Contează doar ce cred eu.
Doar eu nu am greșit pana în prezent.
‐--‐--------------
,,Şi imunologul rus, Nikolai Kriucikov, este de părere că Delta şi subvariantele acesteia vor rămâne dominante, iar în viitor s-ar putea adapta vaccinurilor anti-COVID, mai ales acolo unde rata vaccinării populaţiei este sub sau puţin peste 50%. ''Dar nu cred că va exista un salt revoluţionar, întrucât coronavirusul, la fel ca orice organism, are o limită evolutivă, iar saltul evolutiv deja s-a produs'', anticipează acesta."
,,Mutația variantei Delta ar fi dus la creșterea infectărilor în Marea Britanie
În Marea Britanie subvarianta AY.4.2 se află pe o curbă ascendentă şi a fost identificată în circa 6% din probele secvenţiate în săptămâna care a început din data de 27 septembrie, mai scrie Reuters, citat de Agerpres. Dar ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, a estimat miercuri că nu sunt motive pentru a considera că această subvariantă presupune o ameninţare mai mare decât varianta Delta.
Cu mai mult de 80% din populaţie vaccinată, dar fără să mai aplice niciun fel de restricţii antiepidemice, Marea Britanie înregistrează din nou o tendinţă în creştere a contaminărilor, înregistrând joi 52.009 noi cazuri de COVID-19, cel mai mare număr după 17 iulie."
[ link extern ]