CHKa a scris:
@Dr.M , nu v-ati abtinut de la comentarii , ci ati fost banat pentru dezinformari o buna bucata de timp .
De data asta l-am suspendat definitiv.
Ce spunea Președintele Colegiului Medicilor luna trecută:
(...) trebuie să recunosc cu mare tristețe că s-a ajuns aici și din cauza unor medici iresponsabili, medici care au transmis public mesaje greșite, mesaje care induc în eroare populația, mesaje care pun în pericol sănătatea publică. Trebuie să oprim acest fenomen”, a adăugat președintele Consiliului Medicilor.
„Ca medic și ca președinte al Colegiului Medicilor din România (CMR), analizând și văzând situația dramatică a pandemiei din România, voi susține din acest moment cu toată tăria, sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și periclita sănătatea publică”, a transmis Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România.
Nu știu cum merge demersul domnului dr. Coriu. Personal, mi-aș dori tare mult să se materializeze.