avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu o spun numai eu ci și alți experți epidemiologi.

:))))) Ciudat, nu stiam ca ati devenit si expert epidemiolog.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Azi erau vreo 350 copii internați în spital dintre care 30 la ATI.

Copii internati exista de cand exista spitalele. Cifrele date de dvs sub forma asta nu inseamna absolut nimic.

M-am abtinut de la orice comentarii in perioada asta, sunt ocupat cu practicarea meseriei si salavarea de vieti.

Probleme da, vor fi in curand si mai grave, dar nu sub aspect medical ci de alta natura.
In rest, respect tutror colegilor care salveaza vieti in loc sa urmeze ordine.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Dr.M , nu v-ati abtinut de la comentarii , ci ati fost banat pentru dezinformari o buna bucata de timp .In rest , spor la “ practicarea meseriei si salvarea de vieti “ .PS . Nici un medic , vreodata , nu v-a spune ca se ocupa cu salvarea de vieti , ci cu tratarea pacientilor .
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
CHKa, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
CHKa a scris:

@Dr.M , nu v-ati abtinut de la comentarii , ci ati fost banat pentru dezinformari o buna bucata de timp .

De data asta l-am suspendat definitiv.

Ce spunea Președintele Colegiului Medicilor luna trecută:
(...) trebuie să recunosc cu mare tristețe că s-a ajuns aici și din cauza unor medici iresponsabili, medici care au transmis public mesaje greșite, mesaje care induc în eroare populația, mesaje care pun în pericol sănătatea publică. Trebuie să oprim acest fenomen”, a adăugat președintele Consiliului Medicilor.

„Ca medic și ca președinte al Colegiului Medicilor din România (CMR), analizând și văzând situația dramatică a pandemiei din România, voi susține din acest moment cu toată tăria, sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific, iar prin informațiile transmise poate duce în eroare populația în privința stării de sănătate și periclita sănătatea publică”, a transmis Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România.

Nu știu cum merge demersul domnului dr. Coriu. Personal, mi-aș dori tare mult să se materializeze.
Israel va face cum am zis eu acum ceva timp.

Dau certificatul verde și la cei neînregistrati ca trecuți prin boală.
Se face test serologic.

A anunțat la Antena 3.

Se va putea cunoaște situatia exacta cu imunizarea la un moment dat.
Este util un astfel.de studiu deoarece iti arata ce se întâmplă la o rată de ,,imunizati".
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)