avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
În Grecia, în Atena și Salonic romanii nu mai pot întra în magazine.
Ar folosi certificate false.
Au zis la B 1 TV.

În octombrie 2019 am fost în Atena și a fost superb.
Era cald, vreo 25- 30 gr. C.
Acceptabil.

Italia discuta ca și romanii vaccinați sa între în carantină.
As fi mers în Italia dar nu am timp.
Insa, chiar și asa sunt deranjat foarte tare.

Îmi vine greu sa cred asa ceva pentru ca s-ar incalca multe reglementari legale dar romanii i-au înnebunit pe.toti.
Nu numai conaționalii noștri de etnie rromă i-au înnebunit de aceasta data.

Iar ne facem de ras în inEuropa.
Mulțumim partidului AUR și PSD.

Eu sunt de 10 ori mai încăpățânat dar nu în aberații.
Deja este un atac grav la persoanele vaccinate dacă se folosesc falsurile în străinătate.

Devine enervanta situatia cu mult peste ceea ce era pana acum.

Zic doar atât pentru ca este ceva deosebit de grav ca și consecințe pe planul vaccinării.
Este o sabotare a vaccinării și pare sa fie vorba de necesitatea modificarii legii.

Dar, la cum.se misca parlamentul, for democratic care apara interesele majorității și interesul poporului, slabe șanse sa se miște repede ceva.

Mai mor câteva mii de persoane cu sprijinul parlamentului României, for democratic care apara interesele poporului roman.

Daca analizam logic și cinic, parlamentul.chiar reprezinta o majoritate, o majoritate a persoanelor nevaccinate.
Minoritari sunt doar ce care mor, dar, o mare parte din ei nevaccinați faceau de fapt parte din majoritate.
Si-au cautat moartea și au gasit-o.

Daca o mai țin nevaccinații mult asa, nu as exclude posibilitatea ca sa se ajunga la oarecare egalitate între vaccinați și nevaccinați.
Vor muri atâția încât se va ajunge la o cota relativ egala, echilibrata, între vaccinați și nevaccinați.

O singura nedumerire voi mai avea atunci...
Parlamentul va fi cu vaccinatii sau cu nevaccinații daca se va ajunge la 50%?

Nici eu nu știu răspunsul la aceasta întrebare.
Mai sunt vreo 2 ani pana la alegeri...
Și nu vom ieși din pandemie.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2021
Deja este o problema de securitate nationala daca mor foarte mulți oameni.
In caz de război traditional, nu război virusologic, deja nu vom mai avea forță armata.
Oare ce gândesc parlamentarii?
Oare ce au în cap?
Au ceva în cap sau nu?
Și aceasta este o mare întrebare...

Și dacă exista risc de atingere a securității nationale trebuie adoptate legi foarte dure.
Nu se poate sa se folosească în străinătate certificatate false pentru ca este o situatie de gravitate extrema care aduce atingere direct și interesului național.
Nu doar pentru ca nu ar mai întra romanii nicăieri în Grecia sau ca ar fi toti carantinati în Italia, ci pentru ca se încurajează sa moara oameni aiurea si mai ales bărbați.
Mor mai mulți bărbați decât femei în rândul nevaccinaților.

Deci, vaccinarea obligatorie este și o problema de interes național, de securitate nationala pentru ca riscam sa rămânem fără armata în caz de război.
Se pot inrola și femeile ca vor drepturi egale cu bărbații dar nu este un argument pertinent suficient și nici nu beau vodca ca rusii în al doilea război mondial.
Rusii aveau totuși o pușcă la 3 oameni ca nu aveau arme.
,,Bulgaria va extinde certificatul verde la toate persoanele cu un anumit nivel de anticorpi neutralizanţi ai SARS-CoV-2 în sânge, a anunţat marţi ministrul bulgar al sănătăţii, Stoycho Katsarov."

[ link extern ]

Este corect asa.

Se chinuie și dr. GHEORGHIŢĂ.

,,Deci este cât se poate de clar, cred că până la acest moment am trecut prin atâtea situații triste, dramatice, încât nu înțeleg de ce trebuie să repetăm din nou, și din nou, și din nou același lucru, în condițiile în care sunt cât se poate de evidente datele care ne arată că prin vaccinare reducem posibilitatea de a ajunge la spital"

[ link extern ] /
Mie imi pare neaplicabil ceea ce este scris mai jos.

,,Ai, pe de o parte, oameni care trebuie să poarte peste tot codul și să îl alimenteze cu doze suplimentare de supunere, pentru a primi de la stăpân „libertăți” și dreptul de a munci. Deocamdată, e despre motivații sanitare – nu respecți abonamentul la cele minim 7 doze (peceți), se blochează codul și stai în colivie, în „siguranță”.

[ link extern ]

Părintele Calistrat a zis ca , pecetea" se pune pe mana dreaptă.

Eu sunt vaccinat în mana stânga.
Deci, o ,,pecetea" pe mana stânga este inutila dacă am vorbi despre pecete.
Prin urmare, nu vad probleme de ordin religios daca te vaccinezi în bratul stâng.
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2021
,,Austria anunță izolarea persoanelor nevaccinate. Acestea nu vor avea dreptul să îşi părăsească locuinţa decât pentru a merge la cumpărături, sport sau pentru îngrijiri medicale"

Această serie de măsuri survine pe fondul înregistrării unui număr record de noi contaminări cu COVID-19.

„Obiectivul este clar: vrem să dăm undă verde unei izolări la nivel naţional pentru persoanele nevaccinate”, a spus Alexander Schallenberg în cadrul unei conferinţe de presă. El nu a precizat data intrării în vigoare a măsurii, care trebuie mai întâi să primească avizul parlamentului duminică.

Aproximativ 65% din populaţie a primit cele două doze de vaccin în Austria, mai puţin decât media europeană de 67% şi foarte departe de ţări precum Spania (79%) sau Franţa (75%)."

[ link extern ]

Sunt curios dacă vor mai avea restricții cei vaccinați in condițiile în care s-ar elimina riscul major de infectare a persoanelor nevaccinate.

În vestul Franței a aparut o noua varianta a coronavirusului. Sunt alertați.
Au zis la Digi24.

Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)