M-am uitat pe Digi24.
Rafila e propus la Ministerul Sănătăţii.
Daca nu a reușit sa facă nimic când era la OMS cu pandemia ca sa fie evitata și sa arate și el ceva atunci când era esential ce ar mai putea el sa facă acum?
Eu sunt foarte supărat pe OMS, mai supărat decât este Donald Trump.
Vine cu niște idei puerile și habar nu are ce este în teren nici acum.
El zice ca oamenii s-ar vaccina dacă nubar fi discriminați.
Este complet fals asa ceva.Sunt unii care nu vor sa se vaccineze sub nicio forma.Atii care se considera discriminați ca ar trebui sa se vaccineze.
Cum.sa mergi cu un asa ministru care nu are habar cum sta treaba?
Și președintele CNCD a zis ca nu exista discriminare cu privire la certificatul verde.
Rafila este complet depasit de situatie, mai depasit ca cei de la USR care păreau ca nu poate fi cineva mai depășit decât ei.Incredibil!
O tine cu discriminarea când este clar ca este vorba numai de voința politica de care PSD nu prea da dovada.
,,
Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, a afirmat, joi seară, că statele europene folosesc cu succes certificatul verde, inclusiv pentru angajaţii din anumite domenii, iar mai multe instanţe au arătat că nu este vorba despre discriminare. Asztalos Csaba consideră că este vorba despre voinţă politică pentru impunerea instrumentului care ar putea duce la stoparea pandemiei, având în vedere că trăim o realitate dură, iar oamenii mor lângă noi, transmite News.ro."
[ link extern ]
Încep.sa ma îndoiesc de capacitatea PSD.
Nici eu, precum președintele României, nu credeam ca ar fi posibila vreodata o înțelegere cu PSD.
Când aveam o speranța, mi-a retezat-o Rafila.
Și eu am zis ca PSD ar fi o varianta mai înainte sa se vadă asa ceva pentru ca trebuia exclus USR de la.guvernare.
Alegi raul cel mai mic în situații de criza dar nu îmi e clar daca acesta este Raul cel mai mic.
Este dezastru cu Rafila.
Nici legea nu o știe și nu înțelege fenomenul cu vaccinarea si cu cei care refuza vaccinarea.
Sper sa nu fie Rafila pus ministru pentru ca riscam un val 5 deosebit de agresiv.
Rafila face o politica asemănătoare cu AUR dar pe alte nuanțe.Pare însărcinat sa adune voturi pentru PSD printr-o politica nefericita pentru populație.Pare însărcinat ca sa ia din voturile AUR.
PSD a cam blocat legea certificatului verde ceea ce înseamnă că vor mai muri câteva mii de oameni în plus și întârziem cu controlarea virusului la un mod cât de cât în scurt timp.