Sunt profund dezolat de prof. RAFILA.
În loc sa se ocupe de pandemie și finalizarea acesteia, mai ales ca este reprezentant la OMS fa e jocuri politice pentru a aduna voturi pentru PSD.
Trist...
Nu numai ca OMS este sub orice critica și este vinovat de aceasta pandemie dar vad ca și acum cei de la OMS chiar au opinii contrare apărării sanatatii publice.
A.avut dreptate Donald Trump sa le taie subvențiile la OMS.
Mi-a părut corect de când a emis acesta opinie.
Donald Trump a zis de fapt ce am zis eu mai sus despre OMS doar ca eu am.zis mai înainte de a zice el.
Iata ce zice prof Rafila:
,,Vă dau exemplul sistemului medical pentru că sistemul medical, care are încă 20% personal nevaccinat, adică 40.000 de persoane, nu își permite să se dispenseze în acest moment de 40.000 de lucrători. Mi se pare absolut intolerabil și lucrul ăsta nu putem să-l acceptăm. Una este să folosim acest certificat verde încât să creștem siguranța în zona sănătății publice, în ceea ce privește reducerea transmiterii șamd și altceva e să venim cu un proiect coercitiv într-un moment de tensiune maximă care devine inaplicabil și care a ajuns într-o dezbatere din Senat din punctul meu de vedere care l-ar duce în derizoriu."
[ link extern ]
Nu stiu dacă prof. RAFILA stie dar toți acești medici pot fi înlocuiți urgent.
Și chiar ar fi necesar sa fie inlocuiti unii dintre ei pentru ca nu fac altceva decât sa prelungească pandemia.
Deci, iată ca sunt și.medici care vor sa.prelungeasca pandemia pentru ca ei nu lucrează în ATI și au atitudinea celor care demonstrează în piață ca le sunt incalcate drepturile și ca ce daca mor oameni.
Cam asta ne spune prof. ALEXANDRU RAFILA ...în limbaj codificat...
Mie nu imi pasa deloc de 20% de.lucratori medical care nu vor sa se vaccineze.
E treaba lor și nu doresc sa ne strice viata la toți ca ei au niște păreri rudimentare despre medicina.
Rău este ca prof. RAFILA ii susține și ii încurajează sa nu se vaccineze.
Daca fata de oamenii simpli needucați am ceva toleranta pentru ca unde nu este nu poți sa ceri, fata de medici am toleranta zero în privința refuzului nejustificat la vaccinare.
Tot la.fel și fata de alte cadre medicale care au ceva pregatire de specialitate și nu sunt chiar cazuti din pom.
Am ajuns din nou o tara de rasul Europei...Dar, și de plânsul Europei...
Dar, cei de la partidul AUR par foarte mândrii ca am ajuns sub orice critica la nivel de situatie pandemica.
Chiar nu pot sa ii înțeleg.
Mândrie nationala era sa fim peste toți din Europa și nu vai de noi la coada Europei din cauza unei contribuții remarcante negative din partea lor pentru a avea pandemie în România cât mai mult timp.
Probabil ca le aduce voturi ceea ce fac pentru ca alta explicație logica nu exista.
Probabil ca, pentru fiecare cadavru castiga câte un vot...
Revenind la RAFILA:
,,Proiectul de lege a avut două tipuri de amendamente. Unele au venit din partea coaliției majoritare PNL-USR-UDMR, un amendament din partea PSD, care a fost respins. E un proiect care a fost prost scris. El creează mai multe probleme decât generează soluții, pentru că face câteva lucruri care sunt inacceptabile, creează discriminări între diferite categorii sociale, impune, de exemplu, plata testelor de către personalul medical, cei care nu doresc încă să se vaccineze, și lucrul ăsta nu cred că este suportabil de către sistemul medical în momentul de față. De aceea noi am și propus un moratoriu.,,"
[ link extern ]
Mie nu imi convine sa plătim noi testele medicilor care refuza vaccinarea.
Nici vouă nu cred ca va convine.
E posibil ca RAFILA sa nu stie ca noi vom.plati testele medicilor.